Vandreferie

Escapeaways program indeholder rejsemål, der egner sig perfekt til din egen vandreferie. Det kommer sig af, at vores rejsemål ligger i naturskønne omgivelser med masser af plads omkring til vandring og andre aktiviteter under åben himmel.

Hvad enten du har appetit på vandring i vulkanlandskaber på Gran Canaria, eller du er mere til trekking i det nordlige Italiens bakkede og bjergrige områder i Toscana og Umbrien, så har vi et hotel eller en feriebolig, der passer til dine behov. Fælles for de fleste af vore rejsemål er et lunt og behageligt klima - noget man sætter ekstra pris på, når man tilbringer hovedparten af sin ferie i det blå. Vandreferie er en dejlig måde at opleve på - du kan både slappe af, få frisk luft og komme helt tæt på naturen.

Se vores udvalg af hoteller, som egner sig perfekt til en vandreferie. Måske har vi endda et rejsemål, du ikke havde tænkt på - eller et område du gerne vil tilbage til? Ud over Gran Canaria og Italien, så er rejsemål som Madeira, Tenerife og Algarvekysten oplagte til en vandreferie. Nogle hoteller ligger direkte ud til vandrestier, mens andre ligger i kort køreafstand - læs mere under hvert hotel. Da du er på egen hånd, så vil vi anbefale dig at kontakte det lokale turistbureau omkring vandreguide.

De mest populære destinationer for vandreferie med Escapeaway