Afbudsrejser til Spanien

Spanien er et meget populært rejsemål, med så forskellige destinationer som Barcelona, Madrid, Costa del Sol og Tenerife på programmet. Du finder billige afbudsrejser til Spanien i søgemaskinen hos Escapeaway - med Rejsegaranti!

De rejsemål du ofte finder billige rejser til i Spanien er Mallorca og Gran Canaria. Afbudsrejser, restpladser eller last minute rejser, kært barn har mange navne, men fælles for dem alle er at det normalt er rejser, hvor du skal rejse med kort varsel, og at man enten bor på udvalgte hoteller eller uspecificeret hotel, men vigtigst af alt, at de er billigere, da rejserne normalt sælges med rabat. Det er dog vær at bemærke at bestiller du en billig afbestillingsrejse hos Escapeaway Rejser så vil du aldrig bo på et uspecificeret hotel, da vi udelukkende sælger rejser til hotellerne i vores program der alle er nøje udvalgte.

I søgemaskinen kan du finde afbudsrejser til Spanien med alle hoteller og ferielejligheder i vores program, men også direkte fra flyselskaber. Indtast i søgemaskinen hvornår du vil rejse, antal dage, og få et overblik med samtlige ledige afbestillingsrejser.

Spanien som rejsemål

Spanien er danskernes fortrukne land at rejse til både sommer og vinter. Du finder året rundt gode tilbud på afbudsrejser til destinationer som Menorca, Tenerife og Lanzarote. Spanien har et dejligt klima og en natur der indbyder til en ferie med sol og bad, men også kulturen og historien i Spanien er værd at studere nærmere. Alle de store charterrejsebureauer har Spanien på programmet og der er også mange lavprisfly der flyver direkte til rejsemål både på fastlandet i Spanien, men også de manege spanske øer.

Top 5 rejsemål i Spanien

Se alle rejsemål i Spanien her

Last minute restpladser til Spanien

Foto: Mange rejser på en billig storbyferie i foråret eller efteråret last minute, her f.eks. Barcelona

Gode råd når du skal sammenligne priser

Husk at læse grundigt hvad der indgår i rejsen, hvis du vil bestille en billig last minute rejse. Mange charterrejsebureauer vælger f.eks. at lave tillæg på forskellige ydelser som transport til og fra lufthavnen i Spanien, og ofte er der heller ingen forplejning ombord på flyet. Derfor er det vigtig at du sammenligner total prisen med en charterrejse mod at du selv sammensætter din rejse, hvilket jo også har den fordel at du selv kan bestemme afrejsedag og rejselængde.

Du kan nemt sammensætte din egen last minute-rejse

Indtast destination Spanien, hvornår du kan rejse og vælg afbudsrejser, så kan du i fred og ro læse om de forskellige tilbud, og finder du en billig afbudsrejse til Spanien der passer til dine behov, og du ønsker at bestille rejsen eller at få mere information, trykker du blot ”fortsæt”.

Priser og udvalget af rejser last minute bliver opdateret flere gange om dagen, og søgemaskinen vil kun vise de resultater, der er online hos de forskellige rejsebureauer. Ofte er der kun ganske få ledige rejser med rabat og salget går hurtig, derfor kan du opleve at en afbudsrejse til Spanien er udsolgt, selvom den vises i databasen.

Sådan booker du afbudsrejser til Spanien

Med Escapeaway kan du bruge søgemaskinen til at finde billige afbudsrejser og restpladser til Spanien, med mulighed for afrejse fra lufthavnen i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Vi finder hele tiden de bedste priser på flybilletter med rutefly, og sætter dem sammen med vores udvalgte hoteller i Spanien, hvor du kan finde last minute-tilbud direkte i søgeresultatet. Vi samler det hele i en pakkerejse med Rejsegaranti, så du får det bedste af begge verdener. Tilføj billeje til pakken og få den bedste oplevelse når du kommer frem. God tur!

>> Find information om afbudsrejser til Gran Canaria her

Kort over Spanien

Populære hoteller i Spanien

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto de Mogan
8,9
Meget godt
432 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Maspalomas
7,9
Godt
812 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.5 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Tenerife, Los Cristianos
9,3
Fabelagtigt
3504 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)