Rejser til Almunecar

Oplev et stykke af det ægte Spanien i denne attraktive kystby, der bliver mere og mere populær, især blandt spanske feriegæster om sommeren. Rejs til Almunecar med Escapeaway med valgfri rejselængde - og når det passer dig.

Almunecar er beliggende stort set midt på den spanske sydkyst, stik øst for Malaga, og huser mange attraktioner, såsom fugleparken, botaniske haver, det arkæologiske museum og San Miguel borgen.

Almunecar kan prale af adskillige fantastiske strande fra små bugter, der er ideelle til dig, der ønsker et fredeligt sted at nyde solskinnet til større bugter, der byder på forskellige former for vandsport, liggestole til udlejning samt strandbarer og restauranter til forfriskninger og et sted at få frokost. Fælles for de fleste strande er det fine sand eller en blanding af sand og sten med et roligt hav, der er perfekt til svømning eller snorkling.

Aktiviteter

Ferieområdet har en række interessante steder for vidensbegærlige turister, såsom ruinerne af San Miguel borgen, Bonsai-have museet og botaniske haver for blot at nævne nogle få. Børnefamilier vil nok især nyde vandlandet med sine sjove pools og rutsjebaner samt fugleparken med sine mange fugle, herunder papegøjer, ugler, araer og påfugle.

Mad og drikke

Når man rejser til Almunecar i sommermånederne er her et sjovt og livligt natteliv med mange barer og et par natklubber, der holder åbent til sent. Der er også masser af restauranter at vælge imellem, hvad enten du har lyst til at stille sulten med traditionelle spanske specialiteter eller internationale retter. Der er noget, der passer til enhver smag og budget.

Nærliggende attraktioner

Kun en times kørsel fra Almunecar finder du den historiske by Granada, der byder på fascinerende monumenter, parker, museer og ikke mindst det mauriske Alhambra-palads, der betragtes som et af verdens arkitektoniske vidundere. Alt dette kan du opleve på en billig rejse med Escapeaway til Almunecar.

>> Læs også om rejser til Costa del Sol

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Andre links

Hoteller i Almunecar