Rejser til Benahavis

Denne bjerglandsby er en af de mest charmerende destinationer ved Costa del Sol. Den ligger ganske vist tilbagetrukket fra Spaniens populære middelhavskyst, men til gengæld der nok seværdigheder i Benahavis til, at du ikke længes mod sandet. Book din rejse til Benahavis med Escapeaway i dag!

Der er dog ikke mere end syv kilometer til det glitrende hav fra den idylliske landsby, som ligger mellem Marbella, Estepona og Ronda. Byens naturskønne, bjergrige omgivelser byder desuden på flotte golfbaner og spændende vandrestier.

Velkommen til Costa del Sol med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Benahavis og andre rejsemål i området hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Du kan rejser til Malaga lufthavn åreet rundt med direkte fly fra Danmark og som på andre destinationer tilbyder vi altid valgfri rejselængde og afrejsedag. Bestil din rejse til Andalusien som en samlet pakkerejse inkl. fly, hotelophold og lejebil eller transport tur/retur fra lufthavnen. Vil du hellere selv arrangere din rejse til Benahavis så skan du naturligvis blot booke dit hotel igennem Escapeaway.

Information og fakta

Beliggenheden oppe i bjergene betyder, at der er mange stier omkring Benahavis, som er perfekt til vandretursentusiaster. Hvis du ikke ønsker at udforske det fantastiske landskab til fods, kan du eventuelt leje en mountainbike eller endda tage på en jeep-safari. Landsbyen har en offentlig swimmingpool, der er åben hele sommeren samt en golf driving range og et sportscenter med tennis-  og fodboldfaciliteter.

Vejret

Benahavis har det samme solrige klima som de andre feriesteder på Costa del Sol med temperaturer, der i gennemsnit ligger mellem 23 og 29 grader fra maj til august. Du kommer derfor helt sikkert til at bruge meget af ferien i det fri, så sørg for at pakke masser af solcreme.

Landskabet

Benahavis ligger på siden af et kuperet og bjergrigt landskab, og derfor er vejene i området snoede og smalle. Inde i Benahavis kan man også få god motion ved at udforske gaderne, men der er dog ikke værre end at de fleste kan holde ud at gå rundt.

Attraktioner

Du kan altid finde noget at lave på en ferie i Benahavis. Hvis du gerne bare vil dase i sandet ved havet, er Costa del Sol's utrolige kyst inden for kort rækkevidde.

Kulinariske oplevelser

De kulinariske oplevelser er en af de helt store attraktioner her - landsbyen omtales således ofte som Costa del Sol's spisestue. De berømte restauranter, der findes i Benahavis, giver dig mulighed for at fordybe dig i smagen af Spanien og Middelhavet. De fleste restauranter er traditionelle, så hvis det er internationale retter du ønsker, må du søge mod en af kystbyerne.

Blandt de bedste restauranter i byen er Restaurant El Castillo, Amigos og La Torre. El Castillo byder på et interessant skandinavisk twist til de traditionelle spanske tapas og andre specialiteter. Amigos har fremragende fisk og skaldyr lige fra Middelhavet, mens La Torre er stedet, hvor du kan få en saftig spansk bøf.

Natteliv

Livet i Benahavis er langt mere afslappet end på de andre feriesteder på Costa del Sol, og som sådan er nattelivet også mere afdæmpet. De lokale spisesteder er som nævnt fremragende med mange delikatesser og regionale specialiteter på menuen såsom saltbagt fisk og pattegris. Mange af områdets restauranter byder desuden på en betagende udsigt over de omkringliggende bjerge og er derfor perfekte til en romantisk aften.

Vil du have en festlig aften i byen, kan du tage til nærliggende Marbella og gå på opdagelse i noget af det bedste natteliv, der er i Spanien. Der er gode muligeheder for at spotte berømtheder og deres lystbåde i marinaen. Det er også værd at tage den korte tur til Estepona for en aften.

Aktiv ferie

Mens mange af aktivitetsmulighederne på Costa del Sol i sagens natur er knyttet til havet, har du her oppe i bjergrige egne mulighed for at bruge ferien på mange andre ting.

De naturskønne omgivelser i Benahavis byder således på masser for dig, der søger udendørsaktiviteter i ferien. Der er fantastiske vandretursmuligheder i bjergene langs de talrige grusveje, der kryber op mod de mange toppe. Dine anstregelse vil blive belønnet med fantastiske udsigter over den imponerende Montemayor borg og selvfølgelig den vidunderlige kystlinje. Det bjergrige terræn er også fantastisk til klatring med forskellige klatreruter i Las Angosturas kløften.

Er du til lidt mere rolige aktiviteter, findes der ved Benahavis ni af regionens 60 golfbaner, så hvis du har medbragt dine køller, kan du få meget af ferien til at gå på fairways og greens, og forhåbentlig ikke for meget i bunkers!

Slap af og få ny energi

Der er naturligvis også meget ved Benahavis, som gør det nemt at komme helt ned i gear og slappe af. Hvis du ikke vil nøjes med at gå fra det ene fremragende spisested til det andet, kan det måske være du skal tage en forfriskende dukkert i en af landsbyens tre floder?

Forkæl eventuelt dig selv på et af de 5-stjernede hoteller, der findes i de mange golfområder. Mange af hotellerne har nogle flotte swimmingpools, hot tubs og saunaer, hvilket er ideelt, hvis du lige har gået 18 huller.

Derfor skal du rejse til Benahavis

  • Benahavis er en dejlig spansk bjerglandsby beliggende lige midt mellem Marbella, Estepona og Ronda
  • Et ideelt feriemål for dem, der ønsker sig en en mere rolig base væk fra de travle badebyer.
  • Benahavis er berømt for sine restauranter og omtales ofte som spisestuen på Costa del Sol.

>> Se også rejser til Algeciras
>> Sådan booker du en pakkerejse til Spanien

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Benahavis

Hvad siger gæsterne i Benahavis?

9,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 13 anmeldelser