Rejser til Benalmadena

På en rejse til Benalmadena, kan du vælge mellem det meste. Hvad med en svævetur fra bjerget til stranden eller bare sove længe? Nede i byen kan du få det meste: Her er et hav af restauranter, barer og butikker, smukke strande og lækkert vand. Book din rejse til Benalmadena med Escapeaway i dag!

Benalmadena, der kun ligger 15 kilometer fra Malaga, er blevet et populær rejsemål for feriegæster, der søger en kombination af bade- og strandferie med masser af aktiviteter for familier og en overflod af restauranter, barer og underholdningssteder med en sjov og livlig atmosfære. 

Hos Escapeaway kan du rejse nøjagtig som du ønsker, vælg selv i hvor mange dage du vil holde ferie og fra hvilken lufthavn du vil rejse fra. På alle rejser til Benalmadena og andre rejsemål i Spanien bor du altid på nøje udvalgte hoteller eller ferielejligheder med gode anmeldelser. Book din rejse som en samlet pakke inkl. fly, hotelophold, billeje eller transfer, eller bestil kun hotellet hvis du selv vil stå for rejsen til Costa del Sol.

Velkommen til Andalusien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Benalmadena og andre rejsemål langs kysten hvor du bor på håndplukkede hoteller og ferieboliger på din rejse. Vælg først om du vil rejse til Benalmadena fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vores smarte søgemaskine de bedste priser på flybilletter til Malaga lufthavn for dig.

>> Læs også om rejser til Marbella
>> Læs om langtidsferie på Costa del Sol her

Hoteller i Benalmadena

Populære hoteller i Benalmadena

Spanien, Sydspanien, Andalusien, Benalmadena
8,9
Meget godt
1434 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 11 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Benalmadena
9,1
Fabelagtigt
150 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 23 km
 • Nærmeste strand: ca. 900 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Benalmadena
8,9
Meget godt
3422 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 20 km
 • Nærmeste strand: ca. 0 m
 • Pool (evt. sæsonåben)

Information og fakta

Skal du rejse på ferie til Benalmadena finder du her en lille rejseguide med informationer og fakta om området. Kig også gerne forbi bloggen, her skriver vi om egne erfaring fra rejser til denne del afa Spanien. I rejseguiderne kan du bla. læse om emner som, kultur og historie, vejret når du rejser, om de største seværdigheder, få tips til udflugter og oplevelser, du kan læse om den lokale mad, og naturligvis om naturen i Andalusien, herunder om de mange strande langs kysten. Du kan naturligvis også læse om mange af de andre byer langs kysten og i baglandet, f.eks. Ronda, Mijas,  Nerja og Malaga for blot at nævne et par stykker.

Med bare tre og en halv times flyrejse fra Danmark og en efterfølgende 15 kilometers tur fra lufthavnen er du fremme ved Benalmadena og dets mange gyldne strande, attraktioner, fremragende køkken, og de mere end tre hundrede og tyve solskinsdage om året, som byen bliver tildet af de gavmilde vejrguder. 

 • Tip til familie-ferie: Benalmadena har masser af aktiviteter for familier, herunder marine-parken Selwo Marina og Tivoli World forlystelsespark.
 • Tip til en strand- og badeferie: Den smukke Solkyst, Costa del Sol, er et ideelt rejsemål for en strand- og badeferie og Benalmadena har nok strande til, at du kan solbade på en ny en hver dag.
 • Tip til en ferie med vennerne/veninderne: Med et fantastisk udvalg af strande og et blomstrende natteliv med klubber, barer og shows, er Benalmadena et oplagt rejsemål, hvis du vil afsted med vennerne eller veninderne.

Temaparken Tivoli World, der ligger i Arroyo de la Miel-området, den store marina og masser af vandsportsaktiviteter langs kysten sørger for, at det er noget for enhver smag. Området råder også over et kasino, en golfbane og eksklusive natklubber.

 • Valtua: Euro
 • Lokal tid: Benalmadena har den samme tid som Danmark
 • Flyv til: Malaga Lufthavn
 • Flyvetid fra Danmark: Ca. 3.5 time

Strande

Benalmadena råder over mindst 10 strande, som du kan vælge imellem på din ferie. Den mest centralt beliggende er Malapesquera, som er en en lang strækning af fint hvidt sand flankeret af svajende palmer. Stranden er en af Benalmadenas største, og er udstyret med både liggestole, parasoller og brusere.

Stranden Santa Ana er det bedste sted i Benalmadena, hvis du vil dyrke vandsport, f.eks. bananbåde og vandcykler. Santa Ana ligger tæt på strandpromenadens restauranter, og ligesom de fleste af feriestedets strande har stranden fået en Blå Flag-udmærkelse for sin fremragende vedligeholdelse.

Vejret

Året rundt har Benalmadena et mildt og lettere fugtigt klima, men med varme, tørre somre, der temperaturmæssigt typisk spænder fra 26 til 32 grader i perioden fra maj til august.

Vandtemperaturen falder sjældent under de lave 20´ere om sommeren, hvilket gør det til det ideelle klima at bade i.

Lokal transport

Med bus: Der er masser af busservice i Benalmadena og på hele Costa del Sol. Busserne er pålidelige og forholdsvis billige, og er velegnede til korte rejser inden for byen eller til nærliggende feriesteder.

Med taxa: Der er masser af taxaer i Benalmadena, der er ideelle til korte ture til stranden eller til at transportere dig tilbage til dit hotel om aftenen.

På cykel: At leje en cykel er en behagelig måde at komme rundt på i Benalmadena og byen har en række cykeludlejningsfirmaer, du kan benytte dig af. Havnefronten er ét af de steder, hvor det er behageligst at køre på cykel.

Mad og drikke

Mange restauranter i Benalmadena specialiserer sig i fisk og skaldyr, herunder Restaurante Los Remos, der har et særdeles velsmagende udvalg af fiskeretter. 

Hvis du vil prøve rigtig sydspansk tapas og et fantastisk udvalg af andalusiske skinker og oste, bør du besøge Toro Restaurant, der specialiserer sig i mange lokale retter.

Der er også en bred vifte af restauranter, der serverer internationale menuer, såsom italienske, indiske og kinesiske restauranter.

Hvis solen skinner og du får lyst til en is, så sørg for at du ikke misser det fremragende Gelateria Di Porto Marina.

Begivenheder

Karneval: Karnevalet fejres i Benalmadena i februar og festlighederne fortsætter i dagevis med farverige parader, kostumer og fester. En speciel lokal tradition under festlighederne er spisningen af friske muslinger.

Sommerfestival: Benalmadenas sommerfestival for musik, teater og dans kommer til byen i juli og byder på koncerter, udendørs filmvisninger, danseshows og teater.

August-messe: Malaga Feria er en af de største messer i regionen, og byder på en uge med fester, processioner og flamenco-dans - og sjove aktiviteter for børn i løbet af dagen. Messen finder sted i Malaga; en halv times kørsel fra Benalmadena.

Seværdigheder og aktiviteter

De vigtigste kulturelle seværdigheder omfatter det gamle vagttårn, Torre Quebrada,  samt Colomares slot; et moderne slot bygget i slutningen af det 20. århundrede, som også indeholder den mindste kirke i verden.

Sørg også for at besøge det farverige Bil-Bil Slot. Hovedattraktionen er uden tvivl Benalmadena Stupa, som er det største eksempel på en buddhistisk Stupa i den vestlige verden.

Du kan også tage på en dagstur til Arroyo de la Miel, som er en charmerende landsby, hvor du kan få en tur i kabelbane til toppen af bjerget og opleve en fantastisk udsigt helt til Nordafrika.

Hvis du er afsted med børn, har Benalmadena masser af aktiviteter for familier, herunder marine-parken Selwo Marina og Tivoli World forlystelsespark.

 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hvad siger gæsterne i Benalmadena?

8,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 23 anmeldelser