Rejser til Carmona

Carmona emmer af historie, men er på samme tid en meget levende by, hvor du kan opleve det ægte Andalusien. Book en billig rejse til Carmona med Escapeaway i dag!

Carmona ligger smukt på en bakketop, Vega del Corbónes, omkring en halv times kørsel øst for storbyen Sevilla. Byen, der har omkring 29.000 indbyggere, er efter sigende en af Andalusiens ældste. Der er da også talrige spor i og omkring Carmona efter de skiftende civilisationer og folkeslag, som i de foregående årtusinder har levet her.

Det mest iøjefaldende bygningsværk i Carmona er tårnet, der blev bygget i det 15. århundrede med tydelig inspiration fra La Giralda i Sevilla. Byens gamle fæstninger, såsom Puerta de Sevilla, der oprindeligt blev opført af karthagenerne for over 2.200 år siden og siden udbygget af både romere og mauerer, vidner dog om byens endnu dybere historiske rødder.

Velkommen til Spanien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Carmona og andre rejsemål i regionen Andalusien hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse.

>> Læs også om rejser til Granada

Gastronomiske oplevelser

Nu til dags er det dog ikke kun de talrige historiske bygninger og monumenter, som gør Carmona til et populært rejsemål i Andalusien. En ferie her giver dig også en chance for at udforske Andalusiens karakteristiske slettelandskab på vandre- eller rideture, hvis da ikke du hellere vil svinge golfkøllen på en af områdets golfbaner.

Beliggenheden blot 35 kilometer nordøst for Sevilla betyder naturligvis, at en rejse til Carmona også er en oplagt mulighed for at udforske regionshovedstadens rige udvalg af kulturhistoriske seværdigheder samt de mange forlystelsesmuligheder. Du behøver dog ikke forlade Carmona for at nyde det bedste Andalusien kan byde på i form af gastronomi baseret på lokale opskrifter og traditioner. Carmona er således en af byerne, der indgår i den gastronomiske Ruta de la Tapa. Holder du udkig efter restauranter, som er en del af ruten, kan du glæde dig til mange spændende kulinariske oplevelser med de bedste retter fra det lokale køkken.

Carmona har en tilpas størrelse til, at du finder alle de spisesteder og indkøbsmuligheder, du kan få brug for i løbet af ferien. I den gamle by er der således talrige restauranter og tapasbarer at vælge mellem. Både lokale og besøgende i Carmona får da også gerne meget tid til at gå med blot at fordybe sig i klassiske tapas, mens snakken går hen over bordet. Vil du opleve livet i det ægte Sydspanien, og ikke blot dase i sandet på Costa del Sol, er en rejse til Carmona da også et ideelt valg. Ikke mindst fordi du samtidig har flere af Andalusiens største attraktioner inden for rækkevidde.

Mange udflugtsmuligheder

Der er busforbindelse fra Carmona ind til Sevilla flere gange dagligt, ligesom der kører busser til Córdoba. Begge steder får du nemt en hel dag til at gå med at besøge enestående seværdigheder, der af indlysende årsager er optaget på UNESCO's verdensarvsliste såsom katedralen i Sevilla og moské-katedralen La Mezquita i Córdoba. Har du en bil til rådighed, er det også nemt at besøge den romerske ruinby Itálica i udkanten af regionshovedstaden, hvor du blandt andet kan se et af romerigets største amfiteatre. Fulgte du med i tv-serien Game of Thrones vil du måske genkende amfiteatret fra finalen af sæson 7.

Er det naturoplevelser, du søger på din rejse til Carmona, kan en tur ud mod kysten og Doñana Nationalpark, Spaniens største nationalpark, anbefales. Det store område kan opleves på guidede udflugter i terrængående bus eller i båd op ad Guadalquiver-floden. Vil du være mere aktiv, er det oplagt at leje en cykel eller tage med på en ridetur. Det er en unik oplevelse at ride på de lange strande i kanten af nationalparken.

Book en billig rejse til Carmona

Brug søgemaskinen til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Carmona og på resten af Carmona. Kombinér med en flybillet med rutefly fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg, supplér evt. med en lejebil og få det hele samlet i en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Sådan er en ferie med Escapeaway.

>> Læs også om rejser til Malaga
>> Læs mere om ferieboliger i Andalusien

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Carmona