Charterrejser til Costa del Sol

På din ferie til Spaniens solskinskyst kan du nyde alt fra afslappede dage på stranden til familieture til zoologisk have og besøg til interessante historiske steder. Der er masser at vælge imellem på Solkysten, uanset om du er til at slikke sol på Marbellas gyldne strande, gå gennem de brostensbelagte gader i den gamle bydel af Málaga eller nyde en omgang golf i den verdenskendte Valderrama.

På Costa del Sol, der er mest kendt for sine strande, er der al den sol, hav og sand man kunne have brug for. Man kan slappe af med en god bog og en drink i hånden i Torremolinos eller plaske rundt i det krystalklare Middelhav ved strandene i Fuengirola. 

Hvis man har børn med, så er der masser af geniale seværdigheder, man kan tage til. Der er endeløse muligheder til familiehygge i Costa del Sol, lige fra Bioparc Zoologiske Have til Sea Life Centre i Benalmadena. I Cocodrilos Park kan man se alle mulige arter af krokodiller i deres store bure, mens man kan prøve forskellige forlystelser i Tivoli World.

Hvis man vil have en stille dag langs kysten, så kan man tage en gåtur langs promenaden i Fuengirola, eller slentre gennem den smukke gamle bydel i Marbella. Sporvognen fra Benalmadena op til Monte Calamorro er en smuk tur, og på en klar dag kan man se helt hen til nordkysten af Afrika.

Hvis man gerne vil være aktiv på sin ferie, så kan man vandre i Almijara-bjergene, tage et dykkerkursus eller tage hen og se verdens længste stalaktit i Cueva de Nerja. Når man er blevet rigtig sulten, så kan man tage tilbage til kysten og nyde en frisk fiskeret på en af de mange vidunderlige familierestauranter.

Du kan rejse på charterrejse til Costa del Sol året rundt og der er afgange til Malaga lufthavn fra Kastrup lufthavn, Billund lufthavn Ålborg lufthavn og Århus lufthavn til flere rejsemål på Costa Del Sol eller solkysten, som Costa del Sol kaldes i folkemunde. Find en billig charterrejse til Costa del Sol i rejsesøgemaskinen, der online sammenligner priser på charterferie fra alle flyselskaber. Finder du en rejse til Costa Del Sol, der lever op til dine ønsker, er det blot at klikke på mere information om rejsen for bestilling eller yderligere oplysninger.

Kort over Costa del Sol

Populære hoteller på Costa del Sol

Spanien, Sydspanien, Andalusien, Marbella
9,0
Fabelagtigt
1966 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 44 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Benalmadena
9,3
Fabelagtigt
896 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Benalmadena
9,1
Fabelagtigt
1659 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)