Hideaways og boutique-hoteller på Costa del Sol

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel på Costa del Sol lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel på Costa del Sol når ferien skal have et ekstra krydderi.

I løbet af 1960'erne og 70'erne var en rejse til Costa del Sol lig med masseturisme, pakkerejser og feriegæster på jagt efter sol og strand til discount-priser. Men der er sket meget siden Costa del Sol var den masseturisme-magnet i det sydlige Europa.

Solkysten tiltrækker stadig mange feriegæster på jagt efter en billig sol- og strandferie, men rejsemålet har udvidet sin rækkevidde med årene og tilføjet streng efter streng på sin melodiske middelhavs-harpe, bl.a. med en række fine hideaways og boutiquehoteller. Ja, sol og sand er stadig stjernerne i showet, men kultur, historie og golf spiller stadig vigtigere roller.

I dag er det ikke kun de store hotelkæder og lejlighedskomplekser, du kan vælge mellem, men alle slags logi, fra luksuriøse boutique-hoteller over rustikke finca'er til førsteklasses golf-resorter. 

Hvis du er på udkig efter en familieferie ved Middelhavet er Solkystens mange bekvemmeligheder ubestridelige: her er en overflod af børneklubber, svømmebassiner og legepladser, som kan gøre hele forskellen for forældre.

 Hvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway på Costa del Sol være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hideaways på Costa del Sol