Luksusferie på Costa del Sol

Med en luksusferie på Costa del Sol får du sol og feriestemning for alle pengene. Her er fyldt med fantastisk natur og spændende seværdigheder og med et menukort, der får munden til at løbe i vand. Vil du også gerne på luksusrejse i et vaskeægte ferieparadis? Lad Escapeaway samle en eksklusiv feriepakke efter netop dine ønsker!

Med en luksusrejse til Costa del Sol kan du vælge mellem en række forskellige destinationer. Navnet dækker over solskinskysten i Spanien, og her er flere forskellige lækre feriebyer med fantastiske luksushoteller.

Slå dig f.eks. ned i Malaga for en ægte storbyferie med alt det gode indenfor rækkevidde. Glæd dig til hyggelige shoppegader, smukke sandstrande og smagfulde tapasanretninger. Eller tag til glade dage i badebyen Torremolinos med sin lange strandpromenade og vandlandet Aqualand Torremolinos for masser af sjov under solen. Lidt længere nede af kysten finder man den eksklusive ferieenklave Marbella med de enorme huse og (næsten) lige så store lystyachter.

Du kan med fordel leje en bil gennem din feriepakke hos Escapeaway. Så kan du frit rejse mellem de forskellige byer, som udgør den spanske solkyst. På den måde får du mest muligt ud af din luksusferie på Costa del Sol.

Sving golfkøllen, slik sol, og luft badebukserne

Den spanske solkyst er også kendt under navnet Costa del Golf, og det er ikke uden grund. Det vrimler nemlig med grønne golfbaner. Husk derfor at pakke golfkøllerne, eller lej et sæt, når du ankommer til banen. Besøg f.eks. de kendte klubber Valderrama eller La Reserva og bo på et luksushotel i nærheden.

Du behøver dog ikke være golfentusiast for at finde noget at lave under dit ophold på et luksushotel på Costa del Sol. De mange hvide sandstrande står nemlig klar til solbadning, kolde dukkerter og vandsport. Og uanset hvilken by du besøger under din luksusferie, kan du tage et smut forbi stranden og køle ned.

Har du tid, lyst og overskud på lønkontoen, så er det også meget oplagt med en langtidsferie på Costa del Sol. Det meste af året er vejret fantastisk mildt her, og hver dag er shorts-dag.

>> Læs alt om vores hoteller på Costa del Sol her

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Costa del Sol

Populære hoteller på Costa del Sol

Spanien, Sydspanien, Andalusien, Malaga
9,2
Fabelagtigt
3146 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Nerja
9,1
Fabelagtigt
771 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 73 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Nerja
9,4
Fabelagtigt
1562 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 74 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)

Få både kultur- og naturoplevelser ved solkysten

Solkysten i Spanien er fyldt med oplevelser for enhver smag. Uanset om du er kulturinteresseret, naturentusiast eller vandhund, kan du få opfyldt dine feriedrømme.

Vil du gerne opleve den spanske kultur og mærke historiens vingesus? Besøg det mauriske palads Alhambra i Granada, også kaldet Det Røde Slot pga. sine rødgyldne stenmure. Det er en ægte kulturskat bygget i 1300-tallet og en af de smukkeste kulturelle seværdigheder i Spanien.

Er du mere til skøn natur og frisk luft? Så er er Gibraltarklippen et must-see. Her er ikke bare smukke udsigter, men også et varieret dyreliv. Se f.eks. de mange abekolonier, der bosætter området, med en guidet tur i klippelandskabet.

Nyd solnedgangen fra et luksushotel på Costa del Sol

Med et ophold på et luksushotel på Costa del Sol kan du få opfyldt alle dine feriedrømme. Uanset om det er at ligge på stranden og drikke tropiske drinks, spille golf under solen, gå på opdagelsen i historien eller i naturen.

Ved at købe din luksusferie hos Escapeaway får du både fly, luksushotel og evt. lejebil i én samlet pakke. Vores luksushoteller er nøje udvalgt og har alle mindst 4 stjerner i anmeldelser, så du får den bedste oplevelse. Og vi tilbyder flyafgange fra Hamburg, København, Billund, Aalborg og Aarhus Lufthavn med fleksibel rejsedato og rejselængde, så du kan få det lige som det passer dig.

Bestil en samlet feriepakke, når du skal på luksusrejse på Costa del Sol hos Escapeaway. På den måde skal du blot beslutte, hvad der skal i kufferten og ellers bare nyde din eksklusive rejse!

>> Læs mere om luksusferie i Spanien her