Rejser til El Ejido

El Ejido der ligger 33 kilometer fra provinshovedstaden Almeria, er en moderne by omgivet af frugt- og salatgårde. Den ligger blot omkring 15 min. kørsel fra strandene, golfbanen og søen ved Almerimar. Der er desuden fremragende vejforbindelser, hvis du ønsker at udforske de omkringliggende landsbyer og landskaber. Almeria Lufthavn er omkring 55 km væk, ca. 1 times kørsel.

Et behageligt klima byder på temperaturer omkring 27 grader om sommeren og 15 grader om vinteren, samt omking 3000 solskinstimer årligt.

Information og fakta

Strande

El Ejido ligger inde i landet, men der er kun 7 km til strandene ved Almerimar, hvor du kan prøve kræfter med mange forskellige former for vandsport, herunder dykning, sejlads, windsurfing og kitesurfing. Playa Poniente de Almerimar er en bred sandstrand med gode faciliteter, der strækker sig ca. 4 km rundt om bugten til marinaen. Stranden fortsætter ca. 400 meter efter marinaen, hvor der først er en strandpromenade, som derefter afløses af klitter og vådområder.

Aktiviteter

Ud over de mange vandsportsaktiviteter og sejlture, der er tilgængelige fra stranden og marinaen ved Almerimar, er der søen, hvor du kan tage på tur i robåd eller kano. Vil du holde golfformen ved lige, er der også mulighed for det på Almerimar Golf Course.

Til en sjov dag med familien er der en gocart-bane i Almerimar, og vandparken i Roquetas de Mar har åbent fra juni til september.

I den sidste weekend i april og i sidste weekend i juni fyldes gaderne i El Ejido med parader, middelaldermarkeder, shows og forlystelser i forbindelse med de årlige festivaler for San Marco og San Isidro.

Udflugtsmål

Denne andalusiske by er omgivet af mangfoldige landskaber, der rummer masser af interessante udflugtsmål. Inden for 45 minutters kørsel har du bjergene i Sierra Nevada, Wild West forlystelsesparkerne i Tabernas-ørkenen og de afsides bugter og vådområder i den kystnære naturpark Cabo de Gata .

Historiske seværdigheder af særlig interesse inkluderer Ciavieja romerske mosaikker, som ligger i kulturcentret. I Almeria kan du også udforske det gamle kvarter, katedralen og det imponerende Alcazabar, dets haver, ruiner og borg.

Takket være hurtig adgang til E15 og A7 er det generelt nemt at komme fra El Ejido til nærliggende byer og feriesteder som Adra, Roquetas de Mar og Aguadulce, der alle ligger inden for 20-25 minutters kørsel.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i El Ejido