Rejser til Guadalmina

Guadalmina er et lille strandområde, der ligger kun ti minutter fra Marbellas havn, Puerto Banus, og den nærliggende by Estepona. Guadalmina betragtes af mange som Costa del Sols golfparadis med dens 36-hullers golfbane og beliggende kun en kort køretur fra tre yderligere golfbaner; El Paraiso, Atalaya Golf og Monte Mayor. 

Hvis du ikke er golf-interesseret, kan du i stedet læne dig tilbage og solbade eller svømme ved stranden i det dejlige middelhavsklima - vandet er rent, der er masser af sol, og der findes et bredt udvalg af vandsports-aktiviteter.

Vejret

Guadalmina har det samme solrige middelhavsklima, som resten af Andalusien, med temperaturer, der når op på 30 grader om sommeren. På grund af det milde kystklima, hvor det aldrig bliver ekstremt varmt eller ekstremt koldt, er Guadalmina ideelt til en vinterferie, hvis du gerne vil væk fra den kolde og våde danske vinter.

Landskab

Meget af områdets landskab er overvejende fladt, kun afbrudt af blidt rullende bakker skrånende ned mod det krystalklare vand på stranden.

Der er en række vandreture og stier, der slanger sig gennem disse bakker, og byder på en enestående udsigt over det smukke omkringliggende landskab.

Aktiviteter

Mens Guadalmina har mange af de kvaliteter, som man forventer, når man rejser til Costa del Sol - masser af strand, hav, sol og varme - så er den primære attraktion i Guadalmina for mange de gunstige forhold for en golf-ferie.

Golfspillere, både amatør og professionelle, rejser fra hele Europa for at prøve deres evner af på områdets mange baner. Da vejrforholdene er gode hele året rundt, er det ikke svært at forstå hvorfor.

Nattelivet

Guadalmina besøges af både lokale og turister, da den rummer mange gode barer og restauranter inden for rækkevidde af de mange hoteller i området. Men hvis du kan lide at feste til daggry, bør du måske snarere tage en kort taxatur til det nærliggende Marbella eller Puerto Banus, da atmosfæren i Guadalmina generelt er lidt mere dæmpet.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Guadalmina