Rejser til Islantilla

Islantilla er et moderne feriested med to indkøbscentre, en række barer og restauranter samt en golfklub, der siges at være en af de smukkeste i regionen.

Dertil kommer, at Islantilla ligger lige ved en lang gylden sandstrand med gangbroer omgivet af palmetræer. Resortets golfbane ligger med udsigt over havet og generelt har du her et godt udgangspunkt for at nyde en aktiv ferie i naturskønne omgivelser.

Strande

En lang sandstrand strækker sig langs med resortet og endnu længere. Det bagvedliggende landskab er alsidigt og langs det meste af strækningen findes en strandpromenade med gangbroer ned til sandet. Stranden fortsætter ind til La Antilla, hvor der ligger villaer direkte ned til vandet.

Aktiviteter

Går du ca. 4 km østpå langs stranden mod El Rompido, når du til den sandede landtange kaldet La Flecha. Herfra kan du tage en båd eller færgen over til El Rompido marinaen eller hvis du fortsætte videre ud af tangen, krydse over til Nuevo Portil. 

Der er gode muligheder for at kaste sig over aktiviteter som sejlads, fiskeri, windsurfing, dykning, vandreture, fuglekikkeri og ridning.

Restauranter og indkøb

Resortet har to indkøbscentre, hvoraf det ene ligger ved golfbanen og byder på et supermarked, butikker, barer og restauranter.

I den tilstødende by La Antilla finder du endnu flere butikker og fortovscafeer, især langs den farverige gågade Avenida Castilla samt strandbarer og tapasbarer.

Nærliggende attraktioner

Islantilla ligger mellem feriebyerne El Rompido og Isla Cristina, som begge har en marina, golfbaner og et lille indkøbscenter. Lidt længere væk fra El Rompido, i El Portil, kan du finde rutsjebaner og swimmingpools i Aquopolis Cartaya Water Park -
 et oplagt udflugtsmål for en sjov dag med familien.

Byen Huelva, som er ca. 40 minutters kørsel væk, ligger flankeret af to floder og har historiske bånd til Christopher Columbus. Fortsætter du lidt længere, kan du besøge Donana Nationalpark, hvor du på en guidet tur har gode chancer for at se hjorte, vildsvin, vilde heste og utallige vandfugle.

Ayamontes charmerende gamle bydel er ca. 25 minutters kørsel væk. Byen som har en smuk havn ligger ved grænsen til Portugal. Tilsvarende kan det varmt anbefales at opleve de maleriske, sandede gader i den berømte pilgrimsby El Rocio, som ligger ca. 70 minutters kørsel væk i udkanten af Donana Nationalpark. Det spektakulære minelandskab og museet for Rio Tinto-minerne er cirka halvanden times kørsel væk, hvilket også gælder for den smukke gamle storby Sevilla.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Islantilla