Rejser til La Herradura

La Herradura ligger ved en bugt på det, der de senere år er blevet kendt som Costa Tropical. Navnet henviser til det solrige, milde klima, der både gør området ideelt til frugtplantager og ikke mindst afslapning på den lange strand ved det azurblå middelhav. Sammenlignet med Costa del Sol umiddelbart mod vest er La Herradura og Costa Tropical dog stadig lidt overset som rejsemål.

Den 2 kilometer lange strand ved La Herradura, der ligger mellem to klippefremspring, er ellers billedet på det, mange af os længes efter, når det er ferietid. Her kan du slå dig ned for blot  at suge den varme middelhavssol til dig og nyde forfriskende badeture. Mange som rejser til La Herradura kommer desuden for at dyrke forskellige former for vandsport, især sejlads og dykning. Udover hovedstranden er der flere mindre, idylliske strande i nærheden, hvor du kan nyde det krystalklare hav.

Selve La Herradura, der ligger i den østlige del af af bugten, består af en typisk andalusisk landsby med hvidkalkede huse på en bakkeskråning. Nærmest vandet og stranden er byen mere moderne. Hernede finder du gode faciliteter med butikker, barer og restauranter. Længst nede mod stranden er der en vidunderlig promenade, der indbyder til spadsereture langs bugten før middagen eller for at se solen gå ned. En kort køretur mod øst ligger den større naboby Almuñecar med endnu flere spisesteder og familievenlige attraktioner.

Havet omkring La Herradura er beskyttet for at beskytte dyre- og plantelivet i vandet, hvilket dykkere nyder godt af. På havbunden ligger desuden resterne af 25 spanske galeoner, der sank her ved en voldsom storm i 1562. Der er talrige lokale firmaer, som tilbyder dykkerudstyr- og ture. En rejse til La Herradura byder også på naturoplevelser oppe på land. Byen ligger således på kanten af Maro Cerro Gordo Naturreservatet, som i dag er et af de bedste eksempler på uforstyrret kystnatur i Andalusien. Her lever for eksempel en stor bestand af den iberiske stenbuk. På det højeste punkt i parken står et af de vagttårne, Torre de Cerro Gordo, som i sin tid var vigtige i forsvaret af kysten.

Bestil din rejse til La Herradura online

Der er et bredt udvalg af hoteller og ferieboliger i La Herradura. Vi har håndplukket de bedste og samlet dem i søgemaskinen, du finder her på siden. Brug den til at booke din rejse, hvis du vil være sikker på at få de bedste betingelser for en vellykket rejse til denne charmerende kystby. I samme søgemaskinen kan du også booke din flyrejse til for eksempel Malaga Lufthavn, der ligger omkring en times kørsel mod vest.

Når du køber en pakkerejse med både fly og hotel (plus eventuelt lejebil) hos Escapeaway, er du dækket af rejsegarantien. Det står dig naturligvis frit for blot at købe ferieopholdet hos os og selv stå for transporten. I de fleste tilfælde kan du selv da vælge gratis afbestilling på opholdet.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i La Herradura

Hvad siger gæsterne i La Herradura?

9,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 10 anmeldelser