Rejser til La Mairena

La Mairena er en ferieby oppe i de grønne bakker bag Costa del Sol omkring 16 kilometer øst for Marbella. Den lille bys villaer og ferielejligheder har en umiskendelig andalusisk stil, som leder tankerne hen på regionens traditionelle, hvidkalkede pueblos blancos. Det var dog først i 1987, at La Mairena blev grundlagt af Massoud-familien. De var fra starten fokuseret på, at skabe et resort af høj kvalitet. En vigtig del af dette har været at bevare områdets grønne karakter med gamle korkege og de flotte udsigter, der strækker sig ud over azurblå middelhav.

I La Mairena har man på få årtier formået at skab et indbydende miljø med en fredelig atmosfære, der er ideelt til en afslappende ferie med familien eller som par. Her kan du bo lidt tilbagetrukket fra den travle kyst, men kan alligevel efter få minutters kørsel selv stå med tæerne nede i det bløde, gyldne sand. Hvis du da ikke har valgt en af ferieboligerne med egen pool og foretrækker at fordrive dagen her.

Vil du ikke blot dase ved vandet, kan du benytte dig af et godt udvalg af anerkendte golfbaner i området.  Midt på sommeren, hvor middelhavssolen har mest magt, er det strandene (eller poolen) ganske vist meget tillokkende, men der er altså meget andre aktivitetsmuligheder på en rejse til La Mairena. I foråret eller sensommeren er det for eksempel oplagt at snøre vandreskoene og udforske den uspolerede natur i bjergene bag resortet.

Ønsker du at udforske mere af Andalusien, kan du nemt gøre det takket være kystvejen, som ligger få minutters kørsel nedenfor resortet. Ad den kan du på omkring 20 minutter være i Marbella, hvor du kan gå på opdagelse i den charmerende gamle bydel, der er kendt som et shopping- og restaurantparadis.

Bestil din rejse til La Mairena nu!

Hvor skal du vælge at bo i La Mairena? Vi har gjort det nemt at bestille en af de ferieboliger, som bedst kan danne rammen om en uforglemmelig rejse. I søgemaskinen her på siden finder du nemlig kun håndplukkede hoteller og ferieboliger, der har de bedste gæsteanmeldelser. Her kan du også med det samme booke flybilletter til din rejse.

Når du køber en pakkerejse, er du altid dækket af rejsegarantien. Hvis du vælger selv at stå for transporten, og kun køber ferieopholdet gennem os, kan ofte vælge gratis afbestilling på opholdet.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i La Mairena