Rejser til La Viñuela

La Viñuela ligger blandt lave bjerge omkring 16 kilometer fra Torre del Mar på den østlige del af Costa del Sol. Oprindeligt bestod La Viñuela blot af nogle få huse, heriblandt en enkelt taverna, Venta La Viña, hvor trætte rejsende kunne gøre holdt og samle kræfter til den videre færd op i baglandet eller ned mod kysten.

Med tiden opstod her en egentlig landsby, som i det 18. århundrede var stor nok til at få sin første borgmester. I dag har La Viñuela stadig blot knap 2.000 indbyggere og har bevaret den oprindelige, lidt søvnige landsbystemning, som er perfekt til en afstressende rejse. Her lidt tilbagetrukket fra den mere turistet kyst falder du let ind i den lokale, langsomme dagsrytme og glemmer hurtigt alt om den hekstiske hverdag derhjemme.

Tæt ved stor sø

Får du lyst til at nyde en dag på stranden, kan du på under 20 minutter køre ned til kysten, hvor der venter lange og brede sandstrande. Trænger du til en forfriskende dukkert, kan du dog også nyde godt af, at La Viñuela ligger blot "et stenkast" fra en stor sø. Søen, der er dannet ved en opdæmning af floder, er et vigtigt vandreservoir for området. Den er dog også et populært udflugtsmål takket være de mange muligheder, der er her for at give sig i kast med forskellige former for vandsport. Sejl for eksempel en tur på søen i kano eller kajak.

Rejser du til La Viñuela med ambitioner om en aktiv ferie, er der også rig mulighed for det oppe på land. Det kan for eksempel varmt anbefales at pakke til en picnic for at cykle en tur rundt om søen ad de trafikfrie grusveje. Der er masser af steder med opstillede borde at holde pause i naturskønne omgivelser. Området omkring byen byder også på rig mulighed for at vandre en tur. For de ambitiøse lokker toppen af det nærliggende La Maroma, men der er også mange mindre udfordrende vandrestier omkring La Viñuela.

Der er nogle enkelte spisesteder i La Viñuela - blandt andet i den oprindelige taverna - og et mini-marked. Ønsker du flere valgmuligheder, er der ikke langt ned til Vélez-Málaga og Torre del Mar, hvor der også er et rigt forretningsliv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway Rejser som gæst på et af de håndplukkede hoteller, du finder i vores program for rejser til La Viñuela.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i La Viñuela

Hvad siger gæsterne i La Viñuela?

8,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser