Afbudsrejser til Málaga

Den smukke og historiske by Málaga i Sydspanien bliver ofte betegnet som hovedstaden på Costa del Sol. Som fødselsstedet for den berømte kunstner Pablo Picasso og den kendte skuespiller Antonio Banderas, så er byen rig på historie, og den har mange vigtige museer og fantastiske eksempler på traditionel arkitektur i hele byen. En ferie til Málaga kan imødekomme alle typer smag, da byen har et livligt og summende natteliv, specielt i områderne omkring Calle de la Comedias, Plaza de Uncibay og Plaza de la Merced, et generelt mildt klima hele året rundt og en farverig og eksotisk kulturel atmosfære.

Udover de historiske og kulturelle seværdigheder, så er Málaga også et godt sted at shoppe, og der ligger mange trendy designerbutikker og sofistikerede spisesteder indenfor en overskuelig afstand af de mange smukke hoteller i byen. Når man kombinerer dette med de rene hvide strande og det smukke azurblå Middelhav, så har man alt hvad der er behov for til et uforglemmeligt besøg på Solkysten.

Ting man kan lave

Der er meget at se og gøre i og omkring Málaga. Et must, når man besøger Málaga, er Picassomuseet. Museet har en udstilling med over 200 fantastiske malerier af den kendte kunstner. Andre steder på ens liste kunne være Alcazaba og Castillo de Gibralfaro, som er to af de mest berømte vartegn i Málaga, der begge er beliggende på toppen af en bakke med en udsigt over hele byen. Byen har flere godt vedligeholdte parker og haver, som er ideelle til en stille gåtur om aftenen.

Málaga har et væld af historiske bygninger, arkitektur og kultur, man kan udforske. Der bliver afholdt diverse kultur- og musikfestivaler i løbet af sommeren, så husk at tjekke efter hvad der sker, hvornår.
 

Kort over Malaga

Populære hoteller i Malaga

Spanien, Sydspanien, Andalusien, Malaga
9,2
Fabelagtigt
1836 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Malaga
9,3
Fabelagtigt
749 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Malaga
8,8
Meget godt
1747 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Internetadgang/Wi-Fi