Finca ved Malaga, Andalusien

Book en finca ved Malaga og nyd en afslappende ferie i mere uforstyrrede omgivelser og med bedre plads end på et normalt hotel. Fincaerne i søgemaskinen her hos Escapeaway er omhyggeligt håndplukket for deres smukke, stemningsfulde omgivelser og ikke mindst gode gæsteanmeldelser. Det er perfekt, hvis du planlægger en rejse med familie eller venner. Så har I det hele for jer selv og kan følge jeres egen tidsplan. Booke en finca ved Malaga i Andalusien i dag! Du kan nemt inkluderer flybillet og lejebil - det bliver ikke nemmere.

”Finca” er den spanske betegnelse for en grund med eller uden en bygning. Officielt opdele man dem i blandt andet finca rústica og finca urbana alt efter beliggenhed, eller endnu mere detaljeret efter hvilken form for aktivitet, der har været på grunden. Alene og særligt i rejsebranchen bruges betegnelsen finca i dag dog især om de charmerende, rustikke landhuse og gårde, der har fundet nyt liv som ferieboliger. Det er da også netop disse, vi primært taler om her i forbindelse med vores håndplukkede fincas ved Malaga.

Fincas er ikke udelukkende et andalusisk fænomen. Du kan finde fincas det meste af Spanien inklusiv på Balearerne og på De Kanariske Øer. Fælles for dem er, at de udover en god beliggenhed har masser af karakter. Selvom den oprindelige, gamle bygning på en finca måske var så forfalden, at den har været gennem en gennemgribende restaurering, er det sket med nænsom hånd og respekt for de originale træk. Enkelte fincaer er nybyggede, men også her har man valgt at benytte meget af den traditionelle stil.

Ferie i stemningsfulde omgivelser med en finca ved Malaga

Booker du en finca ved Malaga, vil det derfor ofte være med smukke træbjælker i loftet, tykke naturstensvægge, røde tegl på taget og flot træfinish på døre eller vinduer. Kombineret med en flot terrasse og / eller pool er det en ideel ferieoase tæt ved Malaga. En finca sikrer giver dig ikke blot mere privatliv, men også komfortable og stemningsfulde omgivelser.

Mange af de spanske fincaer har en lang historie, der strækker sig flere hundrede år tilbage. De kan oprindeligt have været alt fra beskedne landarbejderboliger til store godser og vingårde. Tidligere tiders beskedne og set med nutidens øjne primitive faciliteter, som man levede med her, er der nu naturligvis rettet op på. Komfortniveauet i en finca er helt i top. Der er desuden steder, hvor grunden har været uden en bygning, og man derfor har bygget en helt ny feriebolig i den karakteristiske fincastil.

Vi tilbyder et bredt udvalg af fincaer ved Spanien, som spænder vidt i både størrelse og prisniveau. Selvom en finca generelt byder på en del mere luksus og komfort, end de fleste af os forbinder med en bondegårdsferie, finder du i vores udvalg også forholdsvis enkle ferieboliger, der også kan danne ramme om en uforglemmelig rejseoplevelse.

Booker du din finca hos Escapeaway i god tid, kan du vælge om du vil bo nær det blå Middelhav eller gerne vil være lidt mere på afstand oppe i det fredelige bagland til Malaga. Mange af storbyens indbyggere bruger selv en finca, når de trænger til at komme væk fra byen i weekender eller i ferier. Selvom du måske også umiddelbart er mest fritet til blot at dase hjemme på terrassen eller ved poolen, er en finca ved Malaga også et ideelt udgangspunkt for spændende udflugter.

En komfortabel base for spændende udflugter

Mange rejsende kender mest Malaga som indgangsporten til de populære badebyer og strande på Costa del Sol. Byen har dog også selv meget at byde på. Provinshovedstaden har et rigt kultur året rundt samt talrige interessante historiske seværdigheder i form af mauriske slotte, romerske ruiner og en flot katedral. Dertil kommer, at du her finder alt, hvad du kan ønske dig af restaurantliv og shoppingmuligheder.

Efter en dag med sightseeing, tur til stranden eller noget helt tredje er det en fornøjelse af vende hjem til sin finca. Her kan du og familien koble af og fordøje dagens indtryk i afslappede, private omgivelser. Det er næsten som at være hjemme – bare bedre.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde den helt rigtige finca ved Malaga til dig og dine rejsefæller. Du kan med fordel benytte muligheden i søgemaskinen for først at finde flybilletterne til din rejse. Du bestemmer selv om det skal være med afrejse fra København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamborg. Dernæst vælger du den finca, som passer bedst til dine ferieønsker. Ligesom med vores øvrige ferieboliger, er fincaerne nøje udvalg på baggrund af blandt andet gode anmeldelser fra tidligere gæster. En sådan pakkerejse er naturligvis sikret af rejsegaranti og giver dig en ekstra fordelagtig pris. Tilføj eventuelt billeje til din booking, hvis rejsen skal være ekstra komfortabel og oplevelsesrig.

Kort over Malaga

Populære hoteller i Malaga

Spanien, Sydspanien, Andalusien, Malaga
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Nærmeste strand: ca. 3 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Malaga
  • Nærmeste lufthavn: 14 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Malaga
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering