Malaga lufthavn

Malaga er beliggende i den sydlige del af Andalusien ved Middelhavskysten, der er kendt som Costa del Sol - på dansk Solkysten. Det milde og varme klima i Malaga sammen med de mange smukke strande i området gør provinsen til et af de mest populære feriesteder i Europa. Desuden ligger Malaga strategisk godt i forhold til mange af Andalusiens store seværdigheder såsom Granada, Sevilla og Córdoba.

Fra Danmark flyver bla. Norwegian, SAS, Iberie, Vueling, easyJet og Ryanair direkte til Malaga, og der er flere daglige afgange fra København og ligeså fra Hamborg lufthavn hvis du bor tæt på den. Fra Århus, Ålborg og Billund lufthavn er der afgange flere gange om ugen. I søgemaskinen her på Escapeaway kan du altid se aktuelle fly og finde de billigste priser, også fra lavprisselskaberne.

Lufthavnen har 2 terminaler (Terminal 1 og Terminal 2) ved siden af hinanden, der er forbundet internt. Der er mange pengeautomater og postkasser placeret i begge terminaler. En bank er også tilgængelig i ankomsthallen. Barer, restauranter og fastfoodrestauranter ligger hovedsagelig på Centro Plaz. Der findes også cafeer og barer i Centro Comercial. Informationsskranker  er placeret i ankomsthallen i terminal 1 og 2, og også i afgangshallen. Information gives på flere sprog af personalet, som kan genkendes ved at de er iført lyse, grønne jakker. De store flyselskaber har også oplysningsskranker i ankomsthallen og afgangshallen.

Bestil din rejse online

Indtast hvornår du ønsker at rejse og brug vores filter til at finde et hotel der opfylder dine ønsker og behov. Hos Escapeaway har vi nøje udvalgt alle hoteller med gode anmeldelser. Bestil en samlet pakke online med fly, hotel og transfer eller billeje og få den billigst pris på din rejse.

Bestil din rejse til Malaga her

Transport til og fra lufthavnen

Malaga er en af de vigtigste lufthavne på Den Iberiske Halvø, og er forbundet med både rute-og charterflyvninger fra hele Europa. Malaga er porten til oplevelser langs solkysten, som på spansk hedder Costa del Sol, og i hele den sydlige del af Spanien. Lufthavnen er beliggende 8 km sydvest for Malaga centrum og ca. fem kilometer nord for Torremolinos, hvilket gør det let at nå ind til byen. Du kan benytte Taxa, bus eller lejebil.

Billeje

Mange benytter billeje i Malaga lufthavn som udgangspunkt for en længere rundrejse i regionen på egen hånd, hvilket giver optimal fleksibilitet og personlig frihed til at opleve denne spændende del af Spanien. I lufthavnen som er en af de største i verden når det gælder antalle af personer som leje en bil, finder du alle kendte biludlejningsselskaber, og en del mindre lokale. Bestiller du en lejebil som en del af en pakkerejse er alle biler inkl. fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Du finder mange flere informationer om billig billeje her.

>> Læs mere om lufthavne