Rejser til Manilva

Manilva er en charmerende landsby med en førsteklasses beliggenhed, der stadig er meget spansk. Ideelt til dem, der foretrækker en ferie i lidt mere rolige omgivelser. Manilva består af to dele: badebyen og den hvide, stille landsby, som ligger kun 3 km fra kysten.

Der er flere strande i Manilva lige fra små, stenede bugter, der er ideelle til en rolig dag i solen, til store brede sandstrande. En af de mest populære strande blandt både turister og de lokale er Sabinillas - Colonia. Denne strand har Blå Flag status for renhed og tilbyder gode faciliteter, herunder livreddere om sommeren samt en række caféer og restauranter bag promenaden.

Det fantastiske klima her gør sportsaktiviteter til et populært tidsfordriv blandt feriegæsterne. Der er for eksempel en række fremragende golfbaner tæt ved, som er egnet til både amatører og proffer. Windsurfing, dykning og kite-boarding er sjovt og nemt tlgængeligt. Sidst men ikke mindst, bor du omgivet af fantastisk landskab, hvor der er mange vandrestier at udforske, hvad enten det er til fods eller mountainbike.

I Manilva kan du nyde et bredt udvalg af lokale og internationale retter. For at prøve de traditionelle, autentiske spanske retter bør du bevæge dig ind i den gamle del af landsbyen, hvor der er adskillige hyggelige restauranter og tapasbarer. For mere variation og flere internationale restauranter, herunder kinesiske, mexicanske og italienske, kan du gå en tur langs promenaden ved Sabinillas stranden - det er dejlige omgivelser at nyde sin middag i. Der er en række barer i og omkring Manilva, som tilbyder et afslappet natteliv. Søger du noget lidt mere livligt ligger Estepona kun 20 minutter væk med et større udvalg af natklubber og festlige barer.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Manilva