Rejser til Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri har gyldne sandstrande så langt øjet rækker, som regnes blandt de bedste i Andalusien. Sammen med det solrige klima på Costa de la Luz gør det Novo Sancti Petri til et perfekt mål for en afslappende badeferie. Book din rejse til Novo Sancti Petri med Escapeaway i dag!

I Novo Sancti Petri finder du alt det, man forbinder med Andalusiens Costa de la Luz. Her kan du således nyde feriedagene på kilometervis af lyse, uspolerede sandstrande og aftenerne på hyggelige restauranter. Trænger du til en pause fra det afslappende strandliv, er der desuden adskillige spændende udflugtsmål og aktivitetsmuligheder inden for kort rækkevidde af den langstrakte badeby.

Gylden sandstrand så langt øjet rækker

Som navnet antyder er Novo Sancti Petri en moderne udvidelse af Sancti Petri, et lille fiskerleje umiddelbart mod nord også lokalt kendt som La Barrosa. Af indlysende årsager er hovedattraktionen i Novo Sancti Petri den skønne, gyldne sandstrand,  Playa de la Barrosa, hvor du altid nemt kan finde en plads i solen til dig og familien. Vil I ikke blot dase i sandet, er der dog også masser af aktivitetsmuligheder knyttet til denne smukke kyststrækning. 

Både ved Playa de Sancti Petri og Playa de la Barrosa, som ligger i forlængelse af hinanden, kan du og familien for eksempel bruge mange timer på forskellige former for vandsport. Der er således et lille vandsportscenter, som tilbyder udlejning af alt det nødvendige udstyr til blandt andet windsurfing, wakeboarding, kitesurf, kajak og dykning. For dig, som rejser til Novo Sancti Petri med mindre børn, er det også oplagt at leje en pedalbåd, ligesom en fredelig kanotur inde i lagunen er et sikkert hit hos børnefamilier og en god naturoplevelse.

Særligt Playa de la Barrosa regnes af mange for en af de bedste strande langs den andalusiske kyst. Forholdene er gode til for eksempel windsurfing, især om vinteren, men selv hvis du ikke vil i vandet, er stranden dragende. Det er for eksempel en uforglemmelig oplevelse at tage med på en guidet ridetur langs havet. Hvis da ikke du blot vil leje en liggestol og parasol for at nyde det varme klima med en god bog og en drink i skyggen. Der er gode faciliteter langs stranden ved Novo Sancti Petri med både strandcaféer og barer, hvor du kan få en forfriskning i løbet af dagen eller nyde solnedgangen med en drink.

Golf og udflugtsmål

Andalusien er takket være sit milde klima året rundt en af Europas førende golfdestinationer. På en rejse til Novo Sancti Petri har du da også rig mulighed for at spille en runde på flere anerkendte baner lige i nærheden. Det giver spillet den sidste prik over i'et at spille i så flotte omgivelser, hvor vejret desuden sjældent er nogen begrænsning.

Har du en dag lyst til at shoppe lidt mere end i blot de lokale småbutikker, eller vil du have endnu flere spisesteder at vælge mellem, er der flere interessante udflugtsmål inden for din rækkevidde. Den charmerende havneby Cádiz er for eksempel blot 40-45 minutters kørsel væk. Byen der kun er forbundet til det andalusiske fastland af en smal tange, er mest kendt for sit årlige karneval, men er hele året et besøg værd. Det kan også varmt anbefales at sætte en dag af til at besøge Jerez de la Frontera lidt længere mod nord. Denne by er især kendt for sin sherryproduktion og rideskolen, hvor du kan se flotte dressuropvisninger med prægtige Andalusiere. Det er naturligvis også altid at anbefale at besøge den spændende by Sevilla på en rejse til Andalusien.

Bestil din rejse online til Novo Sancti Petri

Hos Escapeaway er vi specialister i rejser til Andalusien og rejsemål som Novo Sancti Petri. Når du rejser med os bor du altid på nøje udvalgte hoteller. Vi tilbyder pakkerejser inkl. fly og hotel, og vil du opleve mere af regionen så kan du også bestille en af vores rundrejser. Escapeaway er et online rejsebureau og du kan nemt og sikkert booke din rejse til Novo Sancti Petri, med afrejse fra København, Aalborg, Aarhus, Billund eller Hamburg lufthavn.

>> Læs også om rejser til Praia da Luz i Portugal
>> Læs også om rejser til Costa del Sol her

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Novo Sancti Petri