Rejser til San Pedro

Det charmerende, uberørte San Pedro har en bekvem beliggenhed omkring 10 kilometer vest for kosmopolitiske og sofistikerede Marbella og blot en kort køretur fra Sierra de Ronda bjergene. Selve San Pedro byder på rolig og uspoleret charme i hjertet af Costa del Sol.

Den lille by er et meget populært feriemål hos både par og familier, der kommer her for at nyde det afslappede tempo, fremragende vejr, overfloden af aktivitetsmuligheder og god mad. Hvis du vil have en pause væk fra en stresset hverdag, er en ferie i San Pedro helt perfekt!

Vejret

Klimaet på Costa del Sol er kendetegnet ved varme, tørre somre og milde vintre, så forvent strålende solskin meget af året og temperaturer, der når op omkring 30 grader i sommermånederne. Hvad enten du planlægger en ferie i San Pedro om foråret, sommeren eller efteråret, bør du huske rigeligt med solcreme!

Aktiviteter

Der er meget at se og lave i løbet af ferien. Tilbudsjagere kan få meget tid til at gå på det ugentlige markeds på den centrale Plaza, hvor der er et væld af lokale produkter til salg fra boderne. Hovedgaden Avenida del Marques del Duero er særlig smuk med høje palmer på begge sider og et dejligt sted at vandre en tur langs strandene. Der er mange fremragende chiringuitos, spisesteder ved stranden, som er kendt for deres fiskespecialiteter.

Der er også en stribe interessante historiske steder at besøge, herunder den kristne basilika-kirke og de romerske bade, Las Bovedas. Strandene er også berømt for deres renhed og mange aktivitetsmuligheder, herunder windsurfing, dykning og sejlads - samt naturligvis god gammeldags solbadning!

Kulturlivet

San Pedro har en umiskendelig middelhavsatmosfære og har formået at bevare en stor del af sin kulturarv som en lille fiskerihavn. Det ugentlige marked er således meget spansk og en gåtur rundt her og i resten af byen givet dig en tydelig fornemmelse, hvordan livet i Spanien plejede at være med charmerende villaer, en venlig lokalbefolkningen og god mad.

Natteliv

San Pedro har mange charmerende og autentisk barer, der alle ligger inden for kort rækkevidde af den centrale Plaza. I let gåafstand fra hinanden er det en perfekt mulighed for at prøvesmage de lokale vine og specielle drinks. Mange barer serverer også traditionelle tapas og snacks, som nemt kan ende med at blive til et mættende måltid.

Skulle du ønske at have en mere livlig aften i byen, kan du tage ind til nærliggende Marbella eller Puerto Banus; begge byer har utallige restauranter, barer og et glitrende natteliv!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i San Pedro