Hotel Arcos de Montemar

Spanien, Andalusien, Torremolinos

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

715 anmeldelser
Marcus Stoltz
Udvalgt af
Marcus Stoltz

Vil du gerne på et hyggeligt, lille hotel, som ligger lidt væk fra centrum, men stadig i gåafstand til både Torremolinos, Benalmadena og stranden, så skal du bo på Hotel Arcos de Montemar på din næste ferie til Costa Del Sol. Her får du badeferie med både pool og strand samt byferie i to af Costa Del Sols mest populære rejsemål på én gang.

Hotel Arcos de Montemar er et pænt og afslappet hotel for dig, der vil have en central base med mange muligheder, uanset om du rejser med eller uden børn på ferien. Hotellets hjerte er den grønne have med høje palmetræer og den lille pool i midten. Her kan du dase formiddagen væk på solsengene og tage en afkølende dukkert i poolen. Vil du gerne mærke sand under fødderne og dyppe tæerne i havvand, kan du gå til stranden på under 10 minutter. 

Har du lyst til at kombinere bade- og daseferien med et par oplevelser i byen, kan du både gå op ad kysten til centrum af Torremolinos og ned ad kysten til Benalmadena marina. Begge dele når du efter ca. 20 minutters gang fra hotellet. Er du bare på udkig efter butikker, spisesteder og barer, ligger der masser inden for kortere afstand i begge retninger fra hotellet. Jeg anbefaler Hotel Arcos de Montemar til dig, der gerne vil bo afsides i rolige omgivelser med en masse muligheder inden for gåafstand.

Derfor skal du vælge

  • Nærmeste lufthavn: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 450 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Hotellet er familievenligt, og børn er meget velkomne, men her er ingen særlige faciliteter til børn.