Rejser til Torrox

Med et af de mest attraktive klimaer i Europa indkapsler Torrox Costa alt hvad en ferie i det sydlige Spanien handler om; solbeskinnet sand, glitrende hav og nok tapas til at holde dig og familien er godt mætte under hele opholdet. Denne lille del af den solrige Costa del Sol er desuden et godt udgangspunkt for udflugter, hvis du føler dig eventyrlysten i løbet af din ferie; Nerja og Torre del Mar er for eksempel kun et stenkast væk, mens du mod vest til finder Malaga's kulturelle fristelser - en spændende by med masser af potentiale, når det kommer til historiske seværdigheder og spændende aktiviteter.

Strande

Der er en række fantastiske strande i Torrox, som med blødt rent sand og roligt lavt vand er ideelle til børn. En af de mest populære og største strande er Ferrara Playa, hvor der er udlejning af liggestole og gode faciliteter tæt ved. Denne strand kan blive ret travl i højsæsonen, så det er en gode ide at ankomme tidligt for at sikre sig en plads i sandet. Playa de El Morche er en anden fantastisk strand med fremragende faciliteter og meget populær blandt familier. Der er også et dykkercenter oppe på promenaden.

Aktiviteter

Torrox har meget andet end strande at tilbyde sine feriegæster. Familier vil nyde det nærliggende vandland samt de mange vandsportsaktiviteter som f.eks. vandcykler og jetski. Området har desuden et smukt landskab, der kan udforskes til fods, alternativt kan du leje en cykel eller måske tage en ridetur for at se seværdighederne.

Mad og drikke

Der er et godt udvalg af restauranter i byen med alt fra spanske tapasbarer til internationale restauranter. Ferieområdet har generelt et afslappet natteliv, hvor man kan slappe af og nyde en rolig drink i en traditionel taverna eller måske nyde musik og sjov på en af de mere livlige barer, karaokebarer eller natklubber.

Nærliggende attraktioner

Den populære ferieby Nerja ligger kun 20 minutter væk. Her kan du tage på en jeep-safari for at udforske det fantastiske landskab. Gå heller ikke glip af de smukke Nerja huler. Dette fantastiske, historiske sted rummer verdens største stalagmit og har enorme huler, der strækker sig over næsten 5 km.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Andre links

Hoteller i Torrox

Hvad siger gæsterne i Torrox?

8,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 27 anmeldelser