Rejser til Barcelona

Rejser til Barcelona med Escapeaway, bo på nøje udvalgte hoteller i din ferie. Det er nemt at rejse til Barcelona, og der er mange muligheder at vælge imellem.

Barcelona, der udgør hovedstaden i regionen Katalonien på Spaniens nordøstlige kyst, er verdensberømt for dens rige historie og arkitektur, dens mange fremragende barer og restauranter, dens spændende museer - herunder det kendte Picasso-museum - og dens imponerende kystlinje, der strækker sig kilometer efter kilometer med gyldne sandstrande og et væld af strandbarer, hvor du kan slappe af med en drink i hånden og nyde den fantastiske udsigt ud over havet, kun et stenkast fra den pulserende, kosmopolitiske metropol, som har udviklet sig til at være én af Europas mest populære storbyer. 

Barcelona har et mildt middelhavsklima, som gør den til et attraktivt rejsemål hele året rundt. Beliggenheden ved kysten gør, at den aldrig bliver helt så varm som byer, der ligger længere inde i landet, men omvendt heller ikke bliver så kold som disse om vinteren. Dog kan den både være meget varm og meget fugtig i højsommeren, hvorfor mange foretrækker at rejse dertil i det sene forår eller det tidlige efterår. Månederne med mest nedbør er i perioderne fra april til maj og fra oktober til november. Der er ikke mange storbyer, der kan tilbyde både sol og strand sammen med en rig historisk og kulturel arv. Barcelona har fire kilometer rene og indbydende strande, som strækker sig langs havnefronten og som man let kan komme til både til bens eller med metroen.

 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Barcelona