Weekendrejser til Barcelona   

Barcelona er en oplagt destination, hvis du blot skal være væk en forlænget weekend. Her finder du nemlig både storby- og strandliv, og så er det hele endda inden for rækkevidde, da Barcelona blot ligger en ganske kort flyvetur fra Danmarks relativt mange lufthavne. Kan du derfor godt lide en ferie, hvor du kan kombinere det bedste fra forskellige ferieformer, er Barcelona den helt perfekte by for dig.

Barcelona er en del af Spanien, men er samtidig hovedbyen i den delvist selvstyrende region Catalonien. Indbyggerne taler en form for hybrid af spansk, kaldet català, som også tales i Andorra, Valencia og til dels på Mallorca. Byen er et populært udgangspunkt for mange krydstogter i Middelhavet, hvilket igen har givet vind i sejlene til de mange luksushoteller i Barcelona, som nyder godt af, at mange krydstogtgæsterne ofte tager et par dage eller en forlænget weekend i Barcelona før eller efter turen.

I denne verdenskendte by kan du gå på opdagelse i de mange hyggelige gader og stræder, du kan opleve de små butikker og middelalderkvarteret, nyde en dukkert ved de palmeklædte strande, og du kan til sidst slutte dagen af med lokale og enestående specialiteter på en af de mange restauranter. I Barcelona kan man med andre ord få stort set det hele, og du kan heldigvis nemt komme hertil med fly fra både Billund, København, Aalborg, Aarhus og Hamborg. En forlænget weekend er desuden tilstrækkelig tid til at gå på opdagelse i denne historiske og skønne by, og du behøver derfor blot at tage fri en enkelt dag fra arbejde for at opnå uforglemmelige oplevelser i Barcelona. 

Perfekt kombination af strand og storby

Der er masser af seværdigheder i Barcelona, og du kan eksempelvis starte dagen med at opleve de mange kvarterer i byen, der gemmer på kultur og historie, gode spisesteder med lokal mad samt mulighed for at få stillet shoppinglysten. Herudover finder du mange markeder og museer i byen, og hvis du har brug for en dukkert, kan du tage ud til de gyldne strande, hvor der er rig mulighed for afslapning og dykning. 

En seværdighed, der bestemt må siges at være et besøg værd, er den berømte kirke La Sagrada Familia, der er et helt unikt og kæmpestort bygningsværk. Kirken blev påbegyndt tilbage i 1883 og er stadig ikke færdig den dag i dag. Efter et besøg her kan du eventuelt tage en tur ned ad Ramblaen, der byder på gadegøglere og caféer, og hvis du er til fodbold, er det bestemt også værd at lægge vejen forbi Camp Nou, der er Barcelonas fodboldstadion. Du kan her bestille en rundvisning, og hvis du ønsker at se en kamp, er det også ofte en mulighed.

Sådan finder du en billig weekendrejse til Barcelona 

Lyder ovenstående som noget for dig, står vi klar til at hjælpe dig med at finde billige priser på blandt andet rutefly og hoteller. Benyt dig af vores søgemaskine, og sammensæt en weekendrejse til Barcelona med din kæreste eller veninde allerede i dag. Vi sørger altid for at tilbyde gode tilbud på både hoteller i høj kvalitet samt på flyafgange, og du kan helt selv vælge, hvilken lufthavn du ønsker at flyve fra alt efter, hvad der er mest praktisk for dig.

Barcelona er som nævnt den ideelle kombination af storbyferie og strandliv, og du finder over fire kilometers sandstrand, hvor du på ingen tid kan komme langt væk fra en stresset hverdag. Med en af vores mange weekendrejser til Barcelona er du altså sikker på at få netop det afbræk fra dagligdagen, du har brug for. 

>> Se mere om pakkerejser til Barcelona
>> Læs også om andre rejser til Barcelona

>> Læs mere om weekendrejser

Kort over Barcelona

Populære hoteller i Barcelona

Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
8,9
Meget godt
3109 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Afstand til centrum: ca. 500 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 3.4 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
9,0
Fabelagtigt
2876 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)