• Gæstebedømmelser 9,3
  Spanien, Mallorca, Port de Soller
  For dig der vil have ”det hele”: God stil, tilbagetrukket beliggenhed, gåafstand til by og strand, Middelhavsudsigt, pool på toppen og adults only = det er Pure Salt Port de Soller!
 • Gæstebedømmelser 8,7
  Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
  Bedre beliggenhed findes næppe, i hvert fald ikke hvis du vil bo midt i Barcelona og stadig være tæt på hav og strand.
 • Gæstebedømmelser 9,0
  Spanien, Mallorca, Paguera
  I den lille bugt Cala Fornells ligger Coronado tilbagetrukket på sin egen klippepynt. Her forkæles du med de mest fortryllende udsigter over Middelhavet. Her er flere pools, spisemuligheder, SPA – ja, og endnu flere udsigter!
 • Gæstebedømmelser 9,4
  Spanien, Mallorca, Sant Joan
  Nyd ferien på landet på Mallorca på denne restaurerede bondegård med en smuk udsigt over bjergene og dalene. Her kan du bo i dobbeltværelse, lejlighed eller villa. Der er en fælles pool på området og kun en kort køretur i bil til Sineu, hvor ... du finder butikker, restauranter og barer. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 9,7
  Spanien, Sydspanien, Andalusien, Torremolinos
  Sæt ekstra kulør på solferien på Costa del Sol med et ophold på dette lækre strandhotel, som ligger i Torremolinos. Her er moderne faciliteter, så du får en behagelig og mindeværdig ferie.
 • Gæstebedømmelser 8,6
  Spanien, Mallorca, Porto Cristo
  Midt i den lille hyggelige havneby Porto Cristo, kan du bo i rolige omgivelser og i dejlige ferielejligheder med udsigt til lystbådehavnen og i gåafstand til stranden.