NYX Hotel Bilbao

Officiel kategori

Escapeaways kategori

8,8
Meget godt
6153 anmeldelser
Sofia Frederikke Bach
Udvalgt af
Sofia Frederikke Bach

NYX Hotel Bilbao ligger i Bilbaos gamle middelalderlige bydel, Casco Viejo, der over flere historiske vartegn også byder på mange moderne butikker, hyggelige spisesteder, museer og den flotte katedral fra det 14. århundrede. Hotellet byder på komfortable værelser, restaurant og bar, hvor du kan spise og drikke godt under dit ophold. 

Hotellet er smukt indrettet og den moderne og urbane stil er gennemført fra start til slut. I den hyggelige restaurant kan du starte dagen med morgenmadsbuffet, og få en god start på dagen til de kommende udflugter. Her kan du tage for dig af bagværk, yoghurt, frugt og typiske spanske retter som tortilla og piperade. Du kan også spise dagens andre måltider i hotellets restaurant i lobbyen. Der serveres forskellige kendte retter som pizza, burgere og sandwich samt snacks i de afslappende omgivelser.

NYX Hotel Bilbao har en god beliggenhed i byens historiske og middelalderlige kvarter Casco Viejo, der giver et godt udgangspunkt for at opleve områdets mange historiske vartegn og andre seværdigheder.  Lige bag ved hotellet ligger det hyggelige Plaza Nueva, der byder på restauranter, barer og palmer blandt historiske bygninger. Et skønt sted at slutte dagen med en drink og nyde atmosfæren. Er du til museer, og har du lyst til at lære mere om byens historie, kan du besøge det lille arkæologiske museum 300 meter fra hotellet, eller det historiske museum Bilboko Paseon Museoa ca. 450 meter fra hotellet. 

Derfor skal du vælge NYX Hotel Bilbao

 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Afstand til centrum: ca. 200 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Godt at vide

Du kan bestille transport til og fra lufthavnen og hotellet ved bestilling af rejsen. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Elevator forefindes. Morgenmadsbuffet er tilgængeligt alle dage 07.30-10.30 (med forbehold for ændringer). Wi-Fi er gratis og tilgængeligt på hele hotellet (med forbehold for ændringer). Evt. turistskat betales på stedet. 

Kort og afstande

 • Afstand til centrum: ca. 200 m
 • Gondolbroen Vizcaya: ca. 16 km
 • Bilbao Lufthavn: ca. 10 km (20m)
 • Santander Lufthavn: ca. 99 km (1h 20m)
 • San Sebastian Lufthavn: ca. 116 km (1h 30m)

NYX Hotel Bilbao byder på 109 værelser og suiter i forskellige størrelser og kategorier. Alle er udstyret med aircondition, te- og kaffefaciliteter, minibar, TV, værdiboks og telefon. Suiterne har terrasse med udsigt til byen. Badeværelserne er delvis åbne ud til værelset og udstyret med bruser og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på NYX Hotel Bilbao. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Areatza Kalea, 4
48005 Bilbao

Koordinater

Latitude: 43.2595
Longitude: -2.9237

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere