Sercotel Arenal Bilbao

Officiel kategori

Escapeaways kategori

9,0
Fabelagtigt
4697 anmeldelser
Sofia Frederikke Bach
Udvalgt af
Sofia Frederikke Bach

Sercotel Arenal Bilbao er et mindre hotel med en skøn beliggenhed i Bilbaos gamle, historiske bydel. Hotellet er simpelt men nydeligt indrettet med fine faciliteter, og der er mulighed for at starte dagen med morgenmad. Du kan nemt gå rundt og opleve byens seværdigheder til fods, og i området findes flere restauranter, museer og historiske bygninger.

Få hundrede meter øst for centrum af Bilbao, lige på den anden side af Nervion-floden, ligger det lille hotel Sercotel Arenal Bilbao i en smuk, ældre bygning ud mod floden tæt ved centrum af Bilbao. Beliggenheden er ideel for dig der nemt vil kunne gå og opleve centrum såvel som den historiske midderalderbydel, Casco Viejo, da hotellet er beliggende lige i smørhullet ved begge, blot adskilt af floden. Du har derfor byens store udvalg af alt fra restauranter til museer og historiske bygninger lige i nærheden, og du kan derfor nemt bevæge dig rundt til fods.

Du har mulighed for at starte dagen med morgenmad på hotellet, inden du skal ud og opleve den hyggelige by. Et stenkast fra hotellet finder du blandt andet den historiske plads, Plaza Nueva, hvor du kan spise et måltid på en restaurant eller nyde en drink på en af barerne under palmerne. Lige bagved pladsen finder du det lille arkæologiske museum. Du kan også på kort tid gå til den gamle katedral i den gamle bydel, der kan dateres helt tilbage til det 14. århundrede. 

Derfor skal du vælge Sercotel Arenal Bilbao

 • Nærmeste lufthavn: 10 km
 • Afstand til centrum: ca. 100 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering

Godt at vide

Vaskeservice forefindes. Parkering forefindes (evt. mod betaling). Wi-Fi er gratis og tilgængeligt på udvalgte fællesområder (med forbehold for ændringer). Receptionen er døgnåben. Morgenmad er tilgængeligt alle dage mod betaling (med forbehold for ændringer). Turistskat betales på stedet.

Kort og afstande

 • Afstand til centrum: ca. 100 m
 • Gondolbroen Vizcaya: ca. 16 km
 • Bilbao Lufthavn: ca. 10 km (20m)
 • Santander Lufthavn: ca. 99 km (1h 20m)
 • San Sebastian Lufthavn: ca. 116 km (1h 30m)

Sercotel Arenal Bilbao byder på 36 værelser i forskellige kategorier og størrelser. Alle er nydeligt indrettet i lyse farver med smukke møbler i traditionel stil, og udstyret med faciliteter som klimaanlæg/aircondition, TV, minibar, værdiboks og strygefaciliteter (på forespørgsel). På badeværelserne findes bruser og/eller badekar, hårtørrer og toiletartikler. Nogle værelser har fransk balkon.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Sercotel Arenal Bilbao. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Fueros, 2
48005 Bilbao

Koordinater

Latitude: 43.2596
Longitude: -2.9233

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou indhenter data fra flere rating-sider og laver et samlet gennemsnit.

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere