Billeje i Spanien

Information og gode råd om billeje i Spanien når du rejser med Escapeaway.

Uanset hvilket af Escapeaway' spanske rejsemål du vælger, er der masser af spændende udflugtsmuligheder. Billeje er naturligvis oplagt, hvis du tager på rundrejse i Spanien, men også hvis du vælger at bo på ét hideaway hele ferien, giver en lejebil en uovertruffen frihed til at tage på spændende udflugter i dit eget tempo. Når du bestiller en rejse med fly til Spanien hos Escapeaway, er det nemt samtidig at finde den billigste billeje fra de mest anerkendte udlejningsselskaber i Spanien. I søgemaskinens andet trin kan du let finde nøjagtig den type lejebil, som bedst opfylder dine behov. Alle biludlejningspriserne i oversigten er inklusiv fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne.

Færdselsregler i Spanien

Der gælder grundlæggende de samme trafikregler i Spanien som i Danmark. Det vil for eksempel sige, at man kører i højre side og overhaler venstre om, ikke må snakke i håndholdt mobil under kørsel, højst må køre med en promille på 0,5 osv. Men der er alligevel enkelte trafikregler, som afviger i forhold til de danske, og du bør derfor altid på forhånd sætte dig ind i reglerne. Spørg eventuelt efter yderligere information ved afhentningen af din lejebil i Spanien.

Hastighedsgrænser

Medmindre andet er angivet, kan du regne med at følgende hastighedsbegrænsninger gælder i Spanien: På motorveje: 120 km/t Landeveje: 90 km/t I bymæssig bebyggelse: 50 km/t

Sikkerhedssele og autostol

Ligesom herhjemme skal der i Spanien bruges sikkerhedssele på både for- og bagsæde. Børn skal også være spændt fast i godkendt sikkerhedsudstyr, der passer til barnets alder, størrelse og vægt.

Sikkerhedsudstyr

I Spanien er det ligesom i mange andre europæiske lande lovpligtigt at have en reflekterende sikkerhedsvest med i bagagerummet såvel som en advarselstrekant.

Vejafgifter

Du skal betale vejafgift for at køre på motorvejene i Spanien, som du kan betale med enten kontanter eller med kreditkort. Derudover kan du i banker og på nogle tankstationer købe en form for Brobizz, "Telepeaje" eller "Via T", som sættes i bilens forrude. Overtræder du færdselsreglerne i Spanien kan politiet idømme og opkræve bøder på stedet, når du er udlænding. Du kan betale med kontanter og nogle gange med kreditkort.

Lufthavne:

Spanien har adskillige internationale lufthavne og alt efter hvilken del af Spanien du ønsker at besøge, foreslår vi lufthavne, som ligger nær ved. Uanset hvilken lufthavn du ankommer til, vil du dog have mulighed for at afhente din lejebil der. Fordelen ved at bestille din lejebil på forhånd er, at du har størst chance for at få en god pris på netop den type lejebil, du søger, men ikke mindst at du så med ro i sindet kan rejse afsted og vide, at der vil stå en bil klar til dig ved ankomst i lufthavnen.

Biludlejningsfirmaer

Hvad enten du foretrækker at bestille billeje med afhentning direkte i en lufthavn eller fra et andet udlejningskontor i Spanien, kan du i søgemaskinen her på Escapeaway frit vælge mellem lejebiler fra en lang række internationale biludlejningsselskaber som f.eks. Avis, Hertz biludlejning, Eurocar, Sixt, Firefly og EuropCar, samt en række regionale biludlejningsselskaber. For at kunne tilbyde dig den billigste billeje i Spanien, har vi hos Escapeaway valg at samarbejde med billejeformidleren AutoEurope. Dette er en biludlejer, som er kendt for at tilbyde god service og lave priser. Desuden har vi brugt AutoEurope's kendskab til Spanien til at fravælge flere udlejningsselskaber, som nok kendt for at have lave priser, men erfaringsmæssigt også har meget dårlig service.

Få mere information om leje af bil hos AutoEurope her

Priser

Priserne i Spanien billeje, som du ser i søgemaskinen her hos Escapeaway, inkluderer alle de lovpligtige forsikringer og fri kilometer med mindre andet er angivet i lejebetingelserne. Det betyder, at du kan udforske Spaniens mange seværdigheder uden bekymringer om kilometerforbrug. Ved bestillingen af din lejebil har du naturligvis mulighed for at vælge biler i forskellige prisklasser og eventuelt supplere med ekstra forsikringer og udstyr.

Se priser og bestil leje af bil online

Typer af lejebiler

Takket være samarbejdet med AutoEurop kan Escapeaway tilbyde dig et bredt udvalg af lejebiler i Spanien. Som udgangspunkt er lejebilerne du ser i oversigten opdelt i kategorier. I Spanien vil de forskellige kategorier typisk inkluderer bilmærker såsom Fiat, Peugeot, Renault og Audi. Auto Europe tilbyder et bredt udvalg af lejebiler i Spanien, lige fra helt små biler til to op til 9-personers vans. Har du blot brug for at finde den billigst mulige lejebil til din ferie i Spanien, er det nok mest interessant at kigge på Mini- og Economy-kategorierne, hvor der er et bredt udvalg med prisvenlige biler såsom Ford KA og VW Polo. Er I en større familie eller gruppe, som rejser sammen til Spanien, er det naturligvis mere oplagt at vælge en lidt større lejebil. Hos Escapeaway kan du for eksempel leje en minivan med plads til syv personer såsom en Mercedes Viano 7 pax. En ferie med billeje kan også være en chance for at få en unik køreoplevelse. Nyd for eksempel de mange solskinstimer i Spanien fra en cabriolet. Hos AutoEuropa kan du for eksempel vælge en BMW Z4 Cabrio, som vil give din bilferie prikken over i'et.

Oplev Spanien med bil

Benytter du billeje i Spanien, kan du nå langt omkring i din ferie, hvis det er det, du ønsker. Men en lejebil er naturligvis også en chance for at udforske en enkelt region i dit eget tempo. Herunder får du forslag til bare nogle få af de mange udflugtsmuligheder med billeje i Spanien.

Alhambra

Holder du ferie i Andalusien, er borgen Alhambra ved Granada et af de mest historisk interessante udflugtsmål. Borgen som blev bygget af maurerne mellem 1248 og 1354, er et af Europas bedst bevaret eksempler på islamisk arkitektur. Alhambra er en af de mest populære attraktioner i Andalusien, og vil du være sikker på at komme ind, skal du bestille adgangsbillet over internettet i forvejen.

Læs mere om seværdighederne i Andalusien

Ronda

En anden enestående seværdighed i Andalusien er bjergbyen Rhonda, som ganske vist ikke er så berømt som Alhambra, men mindst ligeså interessant. I byen som ligger ved en dyb kløft, El Tajo, kan du blandt andet besøge 'Plaza de toros de Ronda' - Spaniens ældste tyrefægterarena. Flere af vores hideaways i Andalusien ligger ikke langt fra Rhonda og med din egen lejebil, er det nemt at komme hertil.

Læs mere om Rhonda i Andalusien

I bil til stranden på Mallorca

Billeje er ikke kun en mulighed for at opsøge Spaniens mange kulturhistoriske attraktioner. Holder du flere på Mallorca, kan du for eksempel nyde godt af bilens fleksibilitet, når du vil finde de bedste strande. Så kan du selv bestemme om dagen skal bruges på en af de store populære sandstrande med faciliteter for hele familien, eller om du hellere vil finde en lille uforstyrret bugt, hvor du kan nyde en rolig dag ved vandet.

Læs mere om vores rejser til Mallorca

Dette var blot et par ideer til oplevelser med billeje i Spanien. Du kan finde meget mere inspiration til din bilferie på bloggen her hos Escapeaway.

Mere information om billeje hos Escapeaway.

Ovenstående informationer om billeje i Spanien er skrevet som vejledning, og vi tager forbehold for fejl og ændringer, da betingelserne ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber, og jeg anbefaler også altid du tjekker de aktuelle færdselsregler i Spanien inden du rejser. Vi henviser derfor også altid til de aktuelle informationer, som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedrørende leje af bil i Spanien når du rejser med Escapeaway, er du meget velkommen til at kontakte os eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

>> Læs mere om billeje