Billeje i Barcelona

Når Barcelona år efter år hører til blandt danskernes favoritrejsemål, er det ikke kun på grund af den spanske storbys mange seværdigheder og kulturliv. Barcelona er også et godt udgangspunkt for med en lejet bil at udforske en spændende region og besøge andre byer. Bestiller du billeje sammen med din rejse til Barcelona, åbner der sig en bred vifte af mulighed for at fylde ferien med oplevelsesrige udflugter i byens omegn. Når du lejer en bil, har du desuden den fordel, at udflugterne kan foregå i dit eget tempo.

Vi har gjort det nemt for dig at finde den billigste billeje til din rejse til Barcelona med Escapeaway. I søgemaskinens andet trin har du derfor mulighed for at tilvælge netop den type lejebil, som bedst opfylder dine behov fra et bredt udvalg af anerkendte udlejningsselskaber. Alle biludlejningspriser du ser i søgemaskinens oversigt inkluderer fri kilometer og lovpligtige forsikringer med mindre andet fremgår af lejebetingelserne. Herunder finder du gode råd og tips til en ferie med billeje på i Barcelona.

Lufthavne:

Der er gode muligheder for at finde billige flyrejser til Barcelona fra Danmark. Det vil som regel være dit valg af flyselskab, som afgør hvilken lufthavn, du ankommer til. Det er først og fremmest afstanden fra Barcelona, som adskiller lufthavnene. Men har du en lejebil til rådighed, betyder afstand mindre. Ønsker du ikke at afhente din lejebil i en lufthavn kan du via nedenstående link søge priser på mange andre udlejningssteder i Barcelona. Udnyt eventuelt at det også er muligt at bestille afhentning af lejebilen i en lufthavn og aflevere den i en anden, for eksempel hvis du vil tage på en rundrejse med bil i Spanien.

Barcelona Lufthavn

Barcelona Lufthavn, som har det fulde navn Aeropuerto de Barcelona-El Prat, er med en beliggenhed blot 13 km sydvest for storbyens centrum et oplagt valg. Lufthavnen med koden BCN er den mest travle lufthavn i Barcelona. Lufthavnen har gode forbindelser videre ind til byen, som omfatter både tog, bus og taxa. For dig som vil være uafhængig af offentlig transport i din ferie, betjenes lufthavnen desuden af en lang række af de største biludlejningsfirmaer såsom Hertz og Avis.

Girona Lufthavn

Lufthavnen i Girona ligger som navnet antyder ikke langt fra den forholdsvis lille by Girona. Der er til gengæld omkring 100 kilometer til Barcelona. At Girona Lufthavn alligevel modtager mange rejsende til Barcelona skyldes ikke mindst Ryanair, som i tråd med deres strategi om at benytte mindre (og billigere) lufthavne, bringer mange rejsende på vej til Barcelona hertil. Kombinerer du en rejse fra lavprisflyselskabet med billeje, betyder afstanden heldigvis mindre.

Biludlejningsfirmaer

I lufthavnene ved Barcelona og i selve byen kan du vælge en lejebil fra alle de kendte biludlejningsselskaber som for eksempel Avis, Hertz biludlejning, SIXT og EuropCar, men også fra mange spanske biludlejningsselskaber, der ofte har gode priser. For at sikre en høj kvalitet har vi hos Escapeaway valgt at samarbejde med AutoEurope om billig billeje i Barcelona, da AutoEurope er kendt for deres gode service og lave priser. I samarbejde med AutoEurope har vi desuden fravalgt flere udlejningsselskaber, som måske nok er kendt for et lavt prisniveau, men også for en meget dårlig service. Du kan læse mere om AutoEurope her

Priser

Alle priser på Barcelona billeje du ser online her hos Escapeaway er inklusive samtlige lovpligtige forsikringer og fri kilometer. Det betyder at du trygt kan køre på udflugt uden at tænke på kilometerforbrug under din ferie i Barcelona. Du har mulighed for at vælge forskellige prisklasser af biler og tilvælge ekstra forsikringer og udstyr.

Typer af lejebiler

Takket være vores samarbejde med AutoEurope kan vi tilbyde dig et stort udvalg af lejebiler i Barcelona. Som udgangspunkt er lejebilerne i søgemaskinens oversigt inddelt i kategorier. I Barcelona kan du blandt andet leje biler som Opel Corsa, VW Polo, Seat Ibiza, Renault Scenic og VW Touran. Du kan derfor altid finde en lejebil i en prisklasse og størrelse, som passer til dit behov. Rejser du med familien eller en anden større gruppe, er det naturligvis oplagt at vælge en stor bil som for eksempel en Volkswagen Touran med plads til syv personer. En stor lejebil er også et oplagt valg, når du har behov for ekstra plads til bagage eller eventuelt medbringer dit eget sportsudstyr. Barcelonas solrige og varme klima kan være en lejlighed til at forkæle dig selv med en køreoplevelse ud over det sædvanlige med en cabriolet.

Oplev Barcelona med bil

Det er naturligvis ikke kun for at komme nemt frem og tilbage mellem lufthavnen og dit hotel, at du med fordel kan bestille billeje til din ferie i Catalonien. Nedenfor kan du læse om nogle af de spændende seværdigheder, du nemt kan komme rundt til med bil.

Santa Maria de Montserrat

Knap en times kørsel vest for Barcelonas bymidte ligger det berømte benediktinerkloster, Santa Maria de Montserrat, som i spektakulære omgivelser er et oplagt mål for en dagsudflugt med billeje. Bjerget Montserrat, som klostret er bygget på, har i årtusinder udgjort et åndeligt samlingspunkt for befolkningen i Catalonien. I dag er klostret stadig det vigtigste religiøse refugium i regionen og det er blevet en fast tradition, at unge fra barcelona og resten af Catalonien mindst én gang skal vandre herop for at se solopgangen. En af klosterets mest populære seværdigheder er en statue af Jomfu Maria, Mare de Déu de Montserrat.

Tarragona

Havnebyen Tarragona som ligger omkring 80 km fra Barcelona, er optaget på UNESCO's liste over verdensarv særligt takket være en stor historisk rigdom i form af enestående levn fra romertiden. I Tarragona kan du blandt meget andet se et smukt amfiteater og en velbevaret akvædukt, den 217 meter lange Aqüeducte de les Ferreres. Når du har en lejebil til rådighed, er det nemt at komme omkring til områdets mange seværdigheder, og bagefter kan du eventuelt køre ind til selve byen for en forfriskning.

Dette var blot et par ideer til udflugter med billeje i Barcelona. Tag også et kig på vores rejseblog, hvor du finder meget mere inspiration til en oplevelsesrig ferie i Catalonien.

Få mere inspiration i vores rejsetema bilrundrejser

Mere information om billeje hos Escapeaway

Ovenstående informationer om billeje i Barcelona er skrevet som vejledning og vi tager forbehold for fejl og ændringer da betingelser ofte skifter hos de forskellige biludlejningsselskaber. Vi henviser altid til de aktuelle informationer som fremgår af lejebetingelserne. Har du spørgsmål vedr. leje af bil i Barcelona er du meget velkommen til at kontakte os, eller kundeservice direkte hos AutoEurope.

Information om billeje når du lejer bil hos Escapeaway

>> Læs mere om billeje