Hideaways og boutique-hoteller i Barcelona

Nyd den gastronomiske verdensklasse, lad dig forføre af storslået arkitektur og kunst, svøm i Middelhavet, oplev den internationale atmosfære på La Rambla og meget mere i Spaniens næststørste by. Barcelona er en seværdig by med både badestrand og mange spændende storbyoplevelser. Velkommen til Barcelona med Hideaways rejser, vi er specialister i storbyferie, hvor du bor på håndplukkede hoteller.

En by i verdensklasse!

Det gastronomiske køkken

Mange vil sige, at maden i Catalonien er noget af det bedste, du kan finde i Spanien eller måske endda hele verden. Spis Pintxos blandt de lokale i Barcelonas traditionelle tapaskøkken der serverer mange delikate småretter og nyd samtidig et glas Vermouth eller to. Maden i Barcelona er i en konstant udvikling, og det er ikke kun til frokost, at Barcelona brillerer med gastronomien. Storbyen er fyldt med fantastiske restauranter, der får tænderne til at løbe i vand bare ved tanken.

Spændende og forskellige kvarterer

La Rambla

Bliv opslugt af det hektiske liv på ramblaen. Her har du rig mulighed for at opleve den spanske fest, farver og atmosfære med butikker, caféer, restauranter, underholdning, gademusik og et stort marked. Besøg det indbydende marked La Boqueria hvor der bydes på alt fra frugt og grøntsager, kød og fisk, krydderier, søde sager, bagværk, ja alt hvad hjertet begærer. Markedet er et opholdssted for de lokale catalanere, der køber ind, spiser frokost og drikker kaffe alt imens de vender verdenssituationen. Du bliver hurtigt suget ind i stemningen og kan nemt bruge et par timer, mens du smager på alle de lækkerier, Catalonien har at tilbyde.

Eixample

Tag til bydelen Eixample med de brede boulevarder, hvor du kan finde flere af Gaudís meget berømte bygninger, der appellerer til din fantasi og nysgerrighed.

La Ribera

Fortsæt til La Ribera og forvild dig rundt i snævre gader med skønne pladser. Her kan du også opleve Barri Gótico, hvor kontrasten mellem nutidige designerbutikker og historiske bygninger er stor. Derudover kan du tage til MontJuîc, hvor du kan vandre op af bjerget, der har en fantastisk udsigt. Turen er en smule hård, men så efterfølgende kan du nyde en velfortjent drink på en af Barcelonas utallige bar- og udendørsterrasser. En god afslutning på en sightseeing-dag i Barcelona er at tage på stranden og blive kølet ned i Middelhavet. Byen har en over 4 km. lang kyststrækning, som giver dig gode muligheder for at slappe af med sand mellem tæerne.

Gaudí og modernismen

Gaudí har sat et stort præg på modernismen i Barcelona, hvor både almindelige huse og storslåede arkitektoniske værker skiller sig ud i bybilledet. Mest kendt er katedralen La Sagrada Familia, som blev påbegyndt i 1882, og endnu ikke er færdigbygget. Katedralen har over 2 millioner besøgende hvert år, og skal – ligesom Gaudís berømte Park Güell – besøges, når du er på ferie i Barcelona.
Ud over de storslåede arkitektoniske værker er Barcelona et sandt kunstmekka. Der findes utallige museer og kunstgallerier, små som store, lokale som verdenskendte. I MNAC, Museum Nacional d’Art de Catalunya, kan du lære catalansk kunst nærmere at kende.

… og så er der i øvrigt alt det andet
Barcelona har meget mere at tilbyde, og selvom en weekendtur til byen kan være fantastisk, så kan du sagtens tilbringe en uge eller mere i denne livlige og indbydende catalanske storby.

Bienvenidos a Barcelona og rigtig god storbyferie!

Mange hilsner
Marie
 

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hideaways i Barcelona