Hoteller i Barcelona

Som hovedstad i Catalonien og på Costa Brava, behøver Barcelona, Spaniens næststørste by, egentlig ingen introduktion. Med sin levende blanding af moderne design og stolte traditioner er Barcelona en unik by og et must at opleve for alle med lyst til en storbyferie i Spanien. Denne storby har så mange forskellige strenge at spille på i form af enestående arkitektur i det gotiske kvarter, trendy hoteller, fantastisk natteliv og ikke at forglemme et af klodens bedste fodboldhold, at alle besøgende her kan få opfyldt deres ferieønsker. 

Barcelona rummer også en række moderne mesterværker - herunder den ikoniske Gaudi-arkitektur - hvor man opdager det ene er fotogen kunstværk efter det andet, så sørg for at have masser af plads til alle dine feriebilleder. Og hvis alle disse menneskeskabte seværdigheder ikke er nok til at overbevise dig, har Barcelona også en række naturskønheder at lokke med. Med en kystlinje på over fire kilometer har byen for eksempel en række fantastiske strande at vælge imellem, hvilket betyder, at du nemt kan blande sightseeing med afslapning i sandet. Hvor mange storbyer kan prale med et sådan repertoire? 

Rejser du med Escapeaway til Barcelona bor du på et af de nøje udvalgte hoteller i programmet. Vi har opdelt vores hoteller i forskellige rejsetemaer så du nemt kan finde et hotel der opfylder dine øsnker og behov. Søg f.eks. efer luksushotel eller måske et hyggeligt boutiqe hotel er mere dig? Indtast i søgemaskine hvornår du vil holde ferie og antal dag og få et overblik over samtlige ledige hoteller i Barcelona.

Bestil dit hotel med eller uden fly til din storbyferie

Med hurtige, billige flyrejser fra danske lufthavne og gode chancer for at finde tilbud på hoteller, er en ferie i Barcelona et oplagt valg for din næste storbyferie. Ønsker du at bestille en pakkerejse inkl. hotel, fly og evt. transfter tur/retur fra lufthavnen til dit hotel, så læs megete mere om hvordan du finder en billig rejse til Barcelona med Escapeaway rejser

 

Boutiqe hotel i Barcelona

Foto: Der findes mange charmerende hoteller i Barcelona, H10 Urquinaona Plaza er et af dem

Seværdigheder

På en ferie i Barcelona, hvad enten du blot kommer i en weekend eller en hel uge, kan det godt betale sig at lave en plan, da der er så meget at se. En tur til Barcelona vil for eksempel ikke være komplet uden et besøg i La Sagrada Familia. Denne enorme katolske kirke er designet af en af byens yndlingssønner, Antonio Gaudi, og er måske den mest berømte seværdighed i byen. Med en smuk trappe næsten hele vejen til toppen er La Sagrada Familia ikke blot et fantastisk syn, men også et fantastisk udsigtspunkt i Barcelona.

Når du er færdig der, kan du lægge vejen forbi et af verdens mest berømte fodboldstadioner, Camp Nou. Med en overflod af forskellige rundvisninger, kan du opleve det tætpakkede trofærum, det fejlfri græstæppe og de fantastiske udsigter fra toppen af stadionet med plads til næsten 100.000 tilskuere. Er du i byen i en uge med hjemmebanekamp, bør du naturligvis forsøge at sikre dig en billet til at se Messi og co.

Hvorfor ikke slutte det hele af med en fantastisk koncert på Palau de la Música Catalana? Denne fantastiske bygning er over 100 år gammel og er et af de bedste steder til at lytte til musik i hele verden. Med et musikprogram der spænder lige fra operaer til Metallica, er der sikkert at være noget at se under dit ophold.

Maden

Paella er meget populær i Barcelona, hvor du generelt får typiske spanske retter. Olivenolie bruges i rigelige mængder i det lokale køkken, som i vid udstrækning er et catalansk køkken, der hovedsagelig er baseret på frisk fisk og skaldyr, kød, fjerkræ, frugter og grøntsager. En populær ret der ofte serveres er Pa Amb Tomaquet, et stort stykke frisk landbrød gnedet med tomat og olivenolie og toppet med ost, skinke og ansjos.

Barcelona er et overflødighedshorn af restauranter, barer, caféer og snackbarer. Du kan spise i hyggelige tapasbarer eller forkæle dig selv og nyde et uforglemmeligt måltid i en af Michelin-restauranterne i byens centrum. Der er noget for alle budgetter i Barcelona.

Familiehoteller

En af de mest charmerende ting ved Barcelona er, at børn er velkomne overalt. Hvis du vil gå ud for at spise eller nyde en øl på en terrassebar eller restaurant, er børn ingen forhindring. De lokale tager selv deres børn med ud hele tiden og bekymrer sig ikke så meget om sengetider. Rejser du til Barcelona med familien, så læs mere om familiehoteller i vores rejsetema "familieferie".

Den livlige La Rambla fascinerer børnene lige så meget som de voksne. Denne træflankeret gågade er en fantastisk scene for gadeartister lige fra flamencodansere til ildslugere. En tur ned La Rambla er en oplevelse for hele familien! Vil I have et større fugleperspektiv over Barcelona, og er dine børn ikke bange for højder, kan turen gå til toppen af Colom-monumentet, hvor der er en blændende udsigt over havnen.  Sagrada Familia er også så unik en bygning, at selv de mindste vil blive betaget af Gaudis arkitektur. Har I brug for at undslippe det varme vejr og køle lidt af, kan I besøge akvariet og opleve den 80 meter lange hajtunnel, 11.000 fisk og særlige aktiviteter for børn.

Hoteller til par

Barcelona som er kendt for sin gastronomi, arkitektur og natteliv, er som skabt til en ferie ved Middelhavet for jer der rejser som par. Her finder det helt rigtige mix af romantik og afslapning og uanset jeres smag, har de fleste aktiviteter i byen et romantisk strejf. Generelt er en europæisk storbyferie perfekt til et romantisk eventyr, og i særdeleshed Barcelona. Sørg for at vælge et af de hoteller i hoteltemaet "godt til par".

Uanset om I besøger Gaudis Park Güell og nyder udsigten over den smukke by hånd i hånd, spadserer rundt i skyggen af Sagrada Familia, cykler på strandpromenaden eller udforsker Picassos museum, vil byens rige historie og imponerende bygninger uundgåeligt sørge for en meget romantisk stemning. Og efter en oplevelsesrig dag med sightseeing, kan I slå jer ned på en af de mange anerkendte restauranter for at få en hyggelig middag i stearinlysets skær. 

Områder i Barcelona - hvor skal jeg bo?

Du vil opleve, at Barcelona er rig på historie og kultur næsten uanset, hvor du vælger at bo. Tag en tur i en af de mange parker eller sæt dig blot for at betragte livet på et af de mange offentlige områder i og omkring byen. Lokale markeder er der rigeligt af og mærkevarebutikker fylder gaderne.

Barcelona er en god blanding af gammelt og nyt med historiske gader og klassiske kunstgallerier side om side med et pulserende natteliv og banebrydende arkitektur.

Diagonal N

Diagonal N-distriktet omfatter de hoteller, der ligger på den nordlige del af hovedvejen, der fører gennem hjertet af Barcelona, Avinguda Diagonal. Navnet har den fået, da den løber diagonalt i forhold til alle gader og sidegader. Her er du altid tæt på faciliteter og har gode transportforbindelser til resten af Barcelona.

Eixample

Eixample distrikt ligger mellem den gamle by og det der engang var små omkringliggende byer. Nogle dele af dette distrikt er præget af modernistiske arkitekter som Antoni Gaudi. Her kan du se Gaudi-værker som Casa Mila og Casa Batllo.

Det gotiske kvarter

Udforsker du de smalle, kringlede gader og pladser i det gotiske kvarter, vil du opdage mange fascinerende og historiske bygninger. Der er også eksklusive butikker og caféer rundt om hvert hjørne. Seværdigheder som Plaza Catalunya og Las Ramblas er tæt på.

Àrea Metropolitana de Barcelona

Stor-Barcelona er byens primære turistområde og ligger kun 100 meter fra stranden. Der er mange butikker, restauranter og barer i området samt gode transportforbindelser. Der er også et udendørs svømmebassin, hvis du bliver træt af sightseeing.

Ramblaen

Her fornemmer man tydeligt, at dette er en aktiv, dynamisk og kosmopolitisk by med mange steder at se, herunder selve La Rambla, Gaudi, La Pedrera og selvfølgelig den berømte Sagrada Familia.

Parallel

Parallelkvarteret ligger kun få minutter fra turistcentrum, så du vil aldrig være langt væk fra butikker, restauranter og natklubber. Den velkendte Las Ramblas ligger kun 10 minutters gang væk. Barcelona gamle bydel er også tæt på.

Paseo de Gracia

Paseo de Gracia er byens største handels- og finanscenter og ligger få minutter væk fra nogle af Barcelonas vigtigste vartegn. Den berømte La Ramblas ligger også i nærheden med sine mange butikker, barer og restauranter.

Plaza Catalunya

Placa de Catalunya som ligger mellem den gamle bydel og Eixample-kvarteret, er et stort torv omgivet af monumentale bygninger. Dette er Barcelonas travleste plads, hvor to af byens hovedgader, Rambla og Passeig de Gracia, har deres udgangspunkt.

Sagrada Familia

Sagrada Familia-området er først og fremmest hjemsted for Barcelonas mest populære turistattraktion, kirken, der blev designet af den berømte Antoni Gaudi. Opførelsen startede i 1882 og er endnu ikke færdig. Udover de markante bygninger er der et nogle caféer og restauranter i området.

Sants Montjuic

Montjuic er en bakke nær centrum af Barcelona, som har mange turistattraktioner som Palau Nacional og Font Màgica, som ligger i centrum af Plaza foran paladset. Området er også hjemsted for den Den Olympiske Ring, Anella olímpica.

Bestil dit hotel i god tid og få den billigste pris

Hotellerne i Barcelona har rigeligt at se til det meste af året, så det er altid klogt at bestille dit hotel i god tid. Hos Escapeaway finder du hoteller i alle prisklasser, men byens popularitet gør, at de i forhold til mange andre storbyer nok ligger i den lidt dyre ende. De fleste gæster er tilbøjelige til at bo på hoteller i området tæt ved La Ramblas, hjertet af Ciutat Vella (Den gamle bydel), men du  får mere for pengene mange andre steder. For at opnå storby-atmosfæren så prøv at finde et hotel andre steder i den gamle by. Ellers overvej naboområdet ”the Sants”, et arbejderkvarter ved den sydlige grænse af Barcelona som har perfekte offentlige transportmuligheder ind til bymidten.

>> Læs mere om hoteller

Kort over Barcelona

Populære hoteller i Barcelona

Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
  • Nærmeste lufthavn: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.1 km
  • Pool
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Afstand til centrum: ca. 250 m
  • Pool
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.4 km
  • Pool