Luksusferie Barcelona

Her hos Escapeaway har vi samlet en række feriedestinationer, hvor du er garanteret luksus og en ferie i særklasse. Vi har selv besøgt stederne og vurderet, hvorvidt de lever op til alle vores krav til et rigtigt hideaway. I vores liste over eksklusive hideaways og luksusrejser finder du således kun det bedste af det bedste. Her mangler der absolut intet for at skabe den helt perfekte ferie, som du sent vil glemme. Vi har håndplukket en række hoteller, som alle kan give dig noget helt specielt på din ferie – det er det, vi kalder en ægte luksusferie.

Vil du have luksuriøs storbyferie tæt på vandet, er Barcelona byen, du skal tage til. Her finder du alt fra de bedste shoppingmuligheder, lækker tapas til hvide sandstrande. Barcelona er altså en by med utrolig mange muligheder, og byen er oplagt at besøge, hvis du ønsker det bedste fra alle verdener. Med et af vores luksushoteller er du desuden garanteret, at du under dit ophold i Barcelona ikke kommer til at mangle noget. De håndplukkede hoteller tilbyder nemlig alt, hvad hjertet begærer, og uanset dine præferencer finder du altså et hotel i Barcelona, der lever op til dine behov og ønsker.

På din ferie i Barcelona må du endelig ikke snyde dig selv for de mange lækre, spanske specialiteter. Hvis du er glad for mad, vil du ikke blive skuffet over udvalget i byen. I Barcelona finder du alt fra små lokale spisesteder til store gourmet-restauranter, hvor du kan få en madoplevelse, du sent vil glemme. Hvis du elsker at shoppe, når du er på ferie, bør du gå ned gennem Passeig de Gracia, hvor du finder massevis af internationale modebutikker. Du kan også tage et smut væk fra storbyens pulserende byliv og ud til stranden, hvor du kan nyde solen og havets bølger i den spanske varme. Barceloneta-stranden kan nås i gåafstand fra Barcelonas centrum, og du kan komme herud på gåben på blot 20 minutter. Du har altså i Barcelona alle muligheder for at kombinere storbyferie og badeferie i én samlet luksusferie. 

Find et luksushotel i Barcelona

Det bugner med luksuriøse hoteller i Barcelona, så du skal ikke være bange for at mangle noget, når du rejser til den spanske storby. Uanset om du foretrækker at bo midt inde i centrum af byen, hvor der altid sker noget, eller du hellere vil bo lidt udenfor byen og måske tættere på stranden, så har vi hos Escapeaway med garanti et luksushotel, der vil falde i din smag. 

Ved hjælp af vores søgemaskine har vi gjort det nemt for dig at finde og booke din næste luksusrejse til Barcelona. Du indtaster blot dine ønsker til din kommende ferie, og derefter præsenteres du for en række muligheder. Du får således en sammensat ferie, hvor du ikke skal bekymre dig om andet end at slappe af og nyde den skønne spanske by til fulde.

Når du rejser til Barcelona, har du mulighed for at vælge mellem fem afgangslufthavne: Billund, Aarhus, Aalborg, København og Hamburg. Du lander i Barcelona Lufthavn, der ligger lige uden for selve byen. Herfra er det nemt at komme frem til din endelige destination med forskellige transportmuligheder, og i løbet af blot en halv times tid vil du være fremme ved byens centrum.

>> Se også pakkerejse til Barcelona
>> Læs om luksusrejser til Spanien

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Barcelona