Billige pakkerejser til Barcelona

Barcelona er en skøn og kulturrig by, og med Escapeaway kan du få lov til at nyde den i fulde drag uden at skulle bekymre dig om noget. Vi tilbyder nemlig pakkerejser, hvor alt er inkluderet lige fra fly til og fra destinationen til overnatning i form af enten feriebolig eller hotel. Er du en af dem, der foretrækker at køre rundt i bil i byen, kan du også få billeje med i pakken. Når du vælger en af vores billige pakkerejser, er det hele arrangeret hjemmefra og hos det samme selskab. Derfor skal du ikke spekulere i noget, og du kan i ro og mag nyde din ferie og gå på opdagelse i den dejlige by.

Vi har et stort udvalg af pakkerejser, når det kommer til Barcelona, da det er et af de mest populære steder i Spanien for danskerne at rejse til. Vi har sørget for at udvælge en lang række hoteller, der alle har hygge og den unikke stemning i fokus, og du får derfor en ægte fornemmelse af Barcelona, allerede når du ankommer til dit overnatningssted. Du vælger helt selv, hvor du ønsker at overnatte. Det er nemlig dig, der skræddersyer din pakkerejse efter dine ønsker og behov. For at gøre din rejse så fleksibel som muligt har du muligheden for selv at vælge din rejselængde, og du kan få lov til at rejse på skæve rejsedage, da vi har valgt at flyve med rutefly. Vi sammensætter din pakkerejse med stor grundighed, og du kan derfor være sikker på, at den er af høj kvalitet hele vejen igennem.

Barcelona er den catalanske del af Spanien, og beboerne ønsker at løsrive sig fuldkommen fra den spanske del af landet, så de kan blive selvstændige. Denne stemning afspejler sig tydeligt i byen, og du vil hurtigt kunne mærke den, når du ser det catalanske flag hænge ud fra adskillige altaner og vinduer. Som den næststørste spanske by har Barcelona det hele, uanset om du er til badeferie, fester, den pulserende storby eller kunst. Med skønne strande ud til Middelhavet kan du nyde en varm dag ved stranden. Du kan også tage på en kulturel rejse gennem byen, hvor du blandt andet kan besøge Gaudís ufuldendte La Sagrada Familia. Vil du nyde byens stemning, bør du tage ind på La Rambla. Sørg endelige også for at besøge madmarkedet La Boqueria Market, nu du er her, da du herinde finder et væld af farver, lækkerier og en fantastisk stemning.

Sådan finder du en billig pakkerejse til Barcelona

For at gøre det nemt for dig har vi her hos Escapeaway bygget en søgemaskine, der finder alle de bedste priser og muligheder frem, når det kommer til overnatningsmuligheder og flybilletter. Det eneste, du skal gøre for at finde frem til disse resultater, er at skrive dine ønsker ind i søgebaren og søge, og så kommer alle de bedste resultater frem, som matcher dine indtastede informationer. Du skal under din bookning vælge, om du vil flyve fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Uanset hvor du vælger at rejse fra, vil du lande i Barcelona Lufthavn, der ligger mindre end 20 km fra byens centrum.

>> Læs mere om udvalget af rejser til Barcelona med Escapeaway

>> Læs også om luksushoteller og luksusrejser til Barcelona

Kort over Barcelona

Populære hoteller i Barcelona

Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
  • Nærmeste lufthavn: 15 km
  • Afstand til centrum: ca. 250 m
  • Pool
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.5 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Barcelona
  • Nærmeste lufthavn: 16 km
  • Afstand til centrum: ca. 1.4 km
  • Pool