Afbudsrejser til Calella

Calella er et livligt strandresort, som appellerer til en bred række af feriegæster, og uanset om man er en del af en familie, et par eller en gruppe af venner, så har dette sted meget at tilbyde.

Sommermånederne og højsæsonen er meget travle, da der er mange som bliver draget til området for dets lange, varme sommerdage, men Calella er også ideelt for dem, som ønsker en ferie om vinteren i et mildt klima og mere afslappede temperaturer.

Der ligger et sportskomplex, og man kan nyde forskellige traditionelle festivaler, som bliver afholdt hvert år. Der er flere barer, restauranter og natklubber, og den gamle bydel er ideel til at se gamle monumenter og bygninger. 

Der er masser at se og gøre væk fra stranden. Der er et museum, en dejlig sognekirke og en park med legeområder og springvand. Hvis man kommer på besøg i midten af september, så må man ikke gå glip af Minerva-festivalen, så er en fantastisk musikfestival med konkurrencer og store parader. Der er også alle mulige typer ekskursioner tilgængelige, deriblandt sightseeingture og bådture.

Nattelivet i Calella er meget varieret, da der er mange barer og klubber, som har åbent indtil ud på de små timer for dem, som gerne vil feste natten væk, men der er også masser af barer i den ældre bydel for dem, som ønsker en lidt mere afslappet aften. Der er et bredt udvalg af forskellige spisesteder, og der er restauranter, der tilbyder både lokale og internationale retter.

Hos Escapeaway søger vi hele tiden efter billige priser på flybilletter og overnatninger på udvalgte ferieboliger og hoteller i Calella. For at finde de billigste priser og bedste tilbud på restpladser og afbudsrejser til Calella skal du derfor blot indtaste hvor du ønsker at rejse til, fra hvilken lufthavn og i hvor mange dage. Husk at vi hos Escapeaway tilbyder afrejser dagligt og i nøjagtig det antal dage du vil holde ferie, også hvis du bestiller en rejse last minute.

Strande

Der er 3 store strande i Calella og masser af blødt sand som børnene kan lege med. Vandsport som sejlads, kajak og vandcykler er tilgængelige og desuden er der masser af solsenge og parasoller til dem, som foretrækker at slappe af og tage den med ro. Der er også legepladser til de små. Forfriskninger kan findes i en af de mange strandcaféer, barer og restauranter der ligger langs promenaden lige bagved stranden.

Nærliggende steder af interesse

En dagstur til Barcelona er et must, når man besøger Calella. Barcelona ligger kun en halv times kørsel væk, og byen kan tilbyde museer, imponerende arkitektur og meget mere. Besøg det gotiske kvarter, eller gå en tur langs den lange gågade La Rambla, hvor der er gadeunderholdning, caféer og boder langs vejen.

Sådan booker du restpladser til Calella

Når du søger efter afbudsrejser hos Escapeaway, sammenligner vi aktuelle priser fra mange selskaber, og finder du en afbudsrejse, der lever op til dine ønsker, er det blot at klikke på "fortsæt" for at få mere information om rejsen. Hos os kan du vælge at flyve ud med et flyselskab og retur med et andet - på den måde får du ofte den billigste pris, både på "normale" rejser og på restpladser og afbudsrejser.

>> Læs alt om rejser med Escapeaway til Calella her

Kort over Calella

Populære hoteller i Calella

Spanien, Nordspanien, Catalonien, Calella
8,6
Meget godt
1393 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 39 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Calella
8,7
Meget godt
2499 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Calella
8,2
Meget godt
1265 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 40 km
  • Afstand til centrum: ca. 350 m
  • Pool (evt. sæsonåben)