Rejser til Malgrat de Mar

Beliggende mellem Santa Susana og Blanes i den sydlige del af Costa Brava-kysten i Catalonien og med regionens mange seværdigheder lige uden for døren er en rejse til Malgrat de Mar den perfekte mulighed for en god ferie på den berømte Costa Brava-kyst.

Der er tre hovedstrande i området, der hver især tilbyder noget andet end de andre og som er forbundet via en strandpromenade. Conca strand tilbyder fantastiske vandsports-faciliteter, mens Center strand er certificeret med blåt flag. Astillero strand er også populær blandt ´både lokale og tilrejsende badegæster og har en række faciliteter, herunder små caféer, der sælger lækre forfriskninger.

Blandt stedets seværdigheder er kirken Skt. Nicholas, som byder på en betagende udsigt over kysten og det gamle hospital, der i dag er et terapeutisk center og lejlighedsvis huser kulturelle begivenheder i det renoverede kapel.

 • Tip til strandgæster: Malgrat de Mar's smukke skystlinje har et fristende valg af solmættede, gyldne sandstrande.
 • Tip til familier: Tilbring dagen i Water World; det bedste vandland i området med pools, floder og familievenlige spisesteder.
 • Tip til sightseeing: I den gamle del af Malgrat de Mar kan du gå på opdagelse i den catalanske fortid og nutid med parker, slottet El Castell, fra det fjortende århundrede, og den modernistiske arkitektur, som Katalonien er blevet berømt for.

Rejser til Malgrat de Mar hvor du bor på nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser finder du nemt i søgemaskinen. Sammenlign priser på rejser med alle flyselskaber og rejse i nøjagtig det antal dage som passer dig bedst. Booker du en rejse til Spanien som en samlet pakkerejser inkl. fly, hotel og transport fra lufthavnen er du naturligvis dækket af rejsegaranti og loven om pakkerjser. Vil du selv arrangere rejsen til Costa Brava så kan du også blot bestille hotel eller ferielejlighed.

>> Læs også om rejser til Calella
>> Læs om rejser til Lloret de Mar

Hoteller i Malgrat de Mar

Populære hoteller i Malgrat de Mar

Spanien, Nordspanien, Catalonien, Malgrat de Mar
 • Nærmeste lufthavn: 33 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Malgrat de Mar
 • Nærmeste lufthavn: 33 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool
Spanien, Nordspanien, Catalonien, Malgrat de Mar
 • Nærmeste lufthavn: 33 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Pool

 

Information og fakta

 • Sprog: Spansk
 • Valuta: Euro (€)
 • Lokal tid: Malgrat de Mar har den samme tid som Danmark
 • Flyv til: Barcelona-El Prat Airport (BCN).
 • Flyvetid fra Danmark: Ca. 3 timer

Seværdigheder og aktiviteter i Malgrat de Mar


Der er mange seværdigheder og aktivitetsmuligheder i Malgrat de Mar. Du kan slentre rundt og studere det gamle fiskemarked, besøge Skt. Nicolaus kirke - kendt som kystkatedralen - fra det sekstende århundrede, eller nyde synet af de modernistiske bygninger i byen, såsom rådhuset.

Byens største seværdighed er El Castell (slottet); et tårn på toppen af bakken i midten af byen, som er omgivet af en smuk park og som byder på en fantastisk panoramaudsigt. Den gamle bydel har også en lille plads, et marked og attraktive haver.

Hvis du har mod på at foretage en dagsudflugt, bør du besøge regionshovedstaden Barcelona eller det middelalderlige Girona eller tage færgen til Tossa de Mar. Børnene vil nyde Water World, dolphinariet i Blanes og den spændende forlystelsespark Port Aventura. 

Vejret i Malgrat de Mar

Temperaturer: 25-27 grader om sommeren i gennemsnit. Malgrat de Mar har et typisk middelhavsklima med varme, tørre somre og mange solstimer og milde vintre.

Med sin beliggenhed på Costa Brava drager Malgrat de Mar også fordel af den kølige brise fra Pyrenæerne, som især er vederkvægende i juli og august, når temperaturen når sit højdepunkt. Rejser til Malgrat de Mar kan derfor gøres hele året, selvom vinteren ikke byder op til havbad.

Strande

Den centrale strand i Malgrat de Mar er blevet tildelt det blå flag, hvilket gør den til et yndet badested for mange, ikke mindst for børnefamilier. Vandet er roligt og klart, med kun lette strømme, så hold dig ikke tilbage - du kan roligt dykke ned i det varme middelhavsvand og køle dig af!

Der er endda en oppustelig ø, du kan svømme hen til og beundre byen fra. Når du svømmer tilbage til land, vil du se rækken af charmerende barer og restauranter langs stranden, hvor du kan tage en forfriskende drink. 

Hvis du ynder at dyrke vandsport, er der flere muligheder i Malgrat de Mar's nabolag, Santa Susanna, hvor der tilbydes windsurfing, parasailing, kajak og flere andre vandsports-aktiviteter. Herfra kan du også tage på bådture for at udforske kysten endnu mere. Strandene i Astillero og Conca kan også anbefales, hvis du vil se noget andet end Malgrat de Mar.

Lokal transport

Med bil: Lejebil er den bedste mulighed, hvis du er interesseret i at udforske steder eller seværdigheder, der ligger lidt længere væk. Costa Brava er et malerisk sted at køre på udflugt, og de største feriesteder og lufthavnen har et stort udvalg af internationale biludlejningsfirmaer.

Med bus: En billig busforbindelse kører ca. hvert 30. minut i Malgrat de Mar og forbinder store områder, såsom stranden og byen. Der er også busser til nærliggende feriesteder, såsom Lloret de Mar.

Med cykel: Malgrat de Mar er et dejligt ferieområde at udforske på cykel. Mange af hotellerne tilbyder cykeludlejningstjeneste til rimelige penge.

Mad og drikke

Malgrat de Mars beliggenhed ved havet er lig med lækre, friske fisk. De fleste restauranter i byen serverer en ret med "dagens fisk" sammen med et koldt glas hvidvin; den perfekte kombination i det - normalt varme - middelhavsklima.

En anden spansk delikatesse, du kan finde her, er arròs negre, der er en risret lavet med blæksprutte.

Og selvfølgelig vil du også her kunne få den berømte paella, selvom den egentlig stammer fra Valencia længere nede af kysten. I Malgrat de Mar vil retten normalt serveres med store saftige rejer og et stykke citron på toppen.

For dem, der har en sød tand, venter den legendariske crema catalana, som er en - meget velsmagende - katalansk udgave af crème brûlée. 

Oplevelser for familien

En af de bedste familieattraktioner, når man rejser til Malgrat de Mar, er det fantastiske vandland, Water World. Parken ligger kun 25 minutter væk med bus eller bil og har masser af vandrutschebaner til både børn og voksne.

Besøgende i alle aldre kan også benytte sig af parkens bølgebassin, familie-lagune og boblebade.

En anden favorit er Marineland, mindre end 10 minutters kørsel væk. Marine-parkens mest populære attraktion er dens delfinarium, men du kan også se pingviner og et show med søløver.

Begivenheder

Sommerfestival: Skt. Roc-festivalen er Malgrat de Mars store sommerfestival, der afholdes hvert år i august. Festivalen løber over to dage med levende musik, aktiviteter for børn, udendørs koncerter og masser af mad og dans.

Fyrværkeri: En af de mest spændende begivenheder på Costa Brava er Blanes´ internationale fyrværkeri-konkurrence, der afholdes i en uge i juli. Festivalen byder på nogle af de største og mest kreative fyrværkerishows i landet, kun 15 minutters kørsel fra Malgrat de Mar.

Kultur

En populær kulturel aktivitet er en tur op i kabelbanen til det historiske tårn, der er kommet til at symbolisere Malgrat de Mar. Det var oprindeligt et vagttårn, som skulle medvirke til at beskytte byen mod pirater, der plejede at være en plage for byens indbyggere i middelalderen. Nu er det en populær turistattraktion for dem, der gerne vil lære noget om områdets og byens fascinerende historie.

I byen er der også en imponerende kirke, som er bygget i neoklassisk stil, selv om den aldrig blev helt afsluttet. Den hedder La Catedral de la Costa og er absolut et besøg værd på din ferie i Malgrat de Mar.

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hvad siger gæsterne i Malgrat de Mar?

7,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser