Rejser til Chinchon

Velkommen til Chinchón i Spaniens hjerte! Denne dejlige by ligger i den sydøstlige del af Madrid-regionen og er kendt for sine smukke gader, flotte arkitektur og mange seværdigheder. Chinchon tilbyder en unik oplevelse for dig, der leder efter en ægte og autentisk spansk atmosfære. Byen ligger cirka 60 kilometer udenfor Madrid, så du kan nemt kombinere dit besøg i lille, rolige Chinchon med bylivet, pulsen og shoppingen i den spanske hovedstad.

Attraktioner og seværdigheder i Chinchon

Chinchóns største attraktion er den smukke plads Plaza Mayor,. og nogle mener, at dette er den smukkeste torveplads i hele Spanien. Pladsen er omgivet af smukke gamle huse med trægallerier, og her er ofte livlige markedsdage traditionelle festivaler og andre begivenheder. Tag en  gåtur rundt på pladsen og mærk historiens vingesus.

En anden attraktion i Chinchon er det velbevarede Chinchon-slot. Dettee imponerende slot har en lang historie og tilbyder en skøn udsigt over det omkringliggende landskab. Eller besøg kirken Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción, som byder på smuk arkitektur og kunst fra forskellige perioder. For dem, der er interesserede i lokal kultur og lokale traditioner, er der mulighed for at opleve lokale festivaler, især i påskeugen og på tirsdage i august. Disse festivaler kan indeholde alt fra tyrefægtning til traditionelle danse og giver et indblik i områdets kultur og traditioner.

Udflugter og aktiviteter i og tæt på Chinchon

Her får du nogle tips på  udflugter og aktiviteter i nærheden af Chinchon:,et besøg i den nærliggende by Aranjuez anbefales. Aranjuez kan nås på ca. 30 minutter i bil, og når man er der, kan man besøge både kongelige paladser og smukke haver. Byen er en del af  den nationale kulturskat Patrimonio Nacional, da kong Philip II af Spanien udpegede den som sådan allerede i 1560. Derudover har Aranjuez haft byprivilegier siden 1899 og hedder derfor Real Sitio y Villa de Aranjuez, dvs. "det kongelige slot og byen Aranjuez".

Udforsk det omkringliggende landskab ved at vandre eller cykle - hyggeligt og med mulighed for små opdagelser undervejs. Hvis du foretrækker mere fart og tempo, ligger den spanske hovedstad Madrid kun 60 kilometer væk, hvor du finder alt fra dyre butikker, god mad, spændende seværdigheder og et særdeles intensivt natteliv!

>> Læs mere om rejser til Castilla-La Mancha

>> Læs mere om rejser til Toledo

Mad og drikke i Chinchon

Hvis du har lyst til at prøve noget lokalt fremstillet alkohol - bestil den lokale specialitet Anis del Mono. Det er en sød anisbrændevin, der er blevet lavet i byen siden 1800-tallet, og som er populær blandt både lokale og besøgende. Når det gælder mad, kan du nyde lækre retter med lokale ingredienser som f.eks cocido madrileño - en mættende kødgryde, eller judiones de la granja - store hvide bønner kogt sammen med forskelligt kød. Som i hele Spanien kan du selvfølgelig skylle maden ned med god lokal vin.

Sådan rejser du til Chinchon fra Danmark

Den nemmeste måde at komme til Chinchón på at flyve til Madrid-Barajas lufthavn, som er den største internationale lufthavn i nærheden af byen. Fra lufthavnen kan du tage en udlejningsbil (anbefales) eller bruge offentlig transport som tog eller bus for at nå Chinchón. Turen tager cirka en time i bil fra Madrid. Hos os på Escapeaway bestemmer du selv, om du vil booke transport, hotel og eventuel billeje i én samlet pakke. Når du bestiller en pakkerejse, er du døkket af den danske statselige rejsegaranti.  eller om du vil Du kan også bestille det hele hver for sig. Uanset hvad dine ønsker er, kan vi hos Escapeaway hjælpe dig med at arrangere din rejse lige efter dine ønsker.

>> Læs mere om rejser til Madrid

>> Læs mere om rejser til Collado Mediano

>> Læs mere om rejser til Cuenca

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Chinchon