El Rodat Hotel Spa Village

Spanien, Costa Blanca, Javea

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

375 anmeldelser
Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Er du til en fredelig ferie i komfortable omgivelser, med plads til afslapning og en ægte gastronomisk oplevelse, så er El Radot Hotel Village Spa, noget for dig! Her kan du nyde den flotte udsigt udover det omgivende landskab med bjerge, skove og kyster på hotellets terrasse. Hotellet er opbygget som en hel lille landsby i frodige grønne omgivelser.  

Dette charmerende hotel ligger i en grøn have omtrent halvanden kilometer fra byen Cala Blanca – Jávea og kun 5 kilometer væk fra stranden, Arsenal strand. Hotellet har en dejlig udendørs swimmingpool, som gæsterne kan benytte. Sætter du pris på afslapning og kan du lide at forkæle dig selv, kan du besøge hotellets spa kaldet ”Spa El Rodat”.

Det består af fem behandlingsrum, hvor der tilbydes behandlinger såsom hot-stone massage, sportsmassage, thai-massage og så er der også en indendørs pool. SPA'en er desuden også udstyret med en sauna, jacuzzi, dampbad samt et tyrkisk bad. Trænger sulten sig på, kan du med glæde besøge en af hotellets to restauranter, der specialiserer sig i middelhavsretter, og du har mulighed for at bestille ophold med halvpension.

 

Derfor skal du vælge El Rodat Hotel Spa Village

  • Nærmeste lufthavn: 99 km
  • Nærmeste strand: ca. 5 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi