Rejser til Costa Brava

Uanset om du vil slå dig løs på dansegulvet til helt ud på de små timer eller beundre den dramatiske kystlinje med skovklædte bjerge og dybblåt vand, vil en rejse til Costa Brava i Spanien være det helt rigtige valg.

Costa Brava var et af de første spanske kystområder, der blev populært blandt rejsende. Det er da også et fantastisk område med godt vejr året rundt og nu til dags også talrige livlige barer, klubber og restauranter. I de senere år er besøgende dog i stigende grad kommet her for også at nyde områdets fantastiske natur og rige kulturarv.

Her i den storslåede Girona-provins finder du et skønt mix af middelalderbyer, stilfulde resorts, naturreservater, museer og afsidesliggende strande. Der er kort sagt masser, som blot venter på at blive udforsket. Rejser til Costa Brava finder du lige her hos Escapeaway med fri afrejsedato og rejselængde.

Når du vil rejse til Costa Brava kan du med fordel flyve til Girona Lufthavn, som ligger kun 28 km fra Lloret de Mar. Flyvetiden fra Danmark er ca. 3 timer. Costa Brava har et middelhavsklima med varme somre og kølige vintre.

  • Strandelskere: Du kan nyde godt at den varme middelhavsol på ethvert af de mange resorts langs kysten. Tossa de Mar har desuden to strande med Blå Flag status.
  • Familier: Glæd jer til en actionfyldt dag i Marineland Catalunya eller tag på en udflugt for at udforske de nærliggende storbyer Barcelona og Girona.
  • Natteliv: Feriestedene på Costa Brava har alle et godt udvalg af caféer og barer. Søger du fest ud til de små timer, bør du besøge diskoteker og natklubber i Loret de Mar.

>> Læs også om rejser til Costa Blanca
>> Læs også om rejser til Costa del Sol

Rejsemål i Costa Brava