Gran Palas

Spanien, Costa Dorada, La Pineda

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

657 anmeldelser
Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

På Gran Palas 5 Experience kan du tilbringe dagen ved poolen i den dejlige have eller gå den korte tur til stranden og centrum. Der er aktiviteter og underholdning både for store og små, men også spa, wellness og fitness. Hotellet er af god standard, og du har mulighed for at tilkøbe ophold med halvpension.

Det 5-stjernede hotel Gran Palas 5 Experience ligger blot ca. 150 meter fra den dejlige sandstrand i La Pineda, og der er også kun en kort spadseretur til centrum og strandpromenaden, hvor du finder et godt udvalg af butikker og restauranter. Der er kun 3 km til vandlandet Aquopolis, forlystelsesparken Port Aventura og den nærmeste golfbane.

Gran Palas 5 Experience ligger i en dejlig, grøn have, hvor du kan tage en dukkert i swimmingpoolen og slappe af i solen, mens dine børn hygger sig i miniklubben, på legepladsen eller på vandrutsjebanen. I baren kan du bestille en forfriskende cocktail, og hotellet har hele 3 restauranter, du kan vælge imellem. Trænger du til at blive forkælet, er der spa og wellness med indendørs pool, og trænger du til motion, er der også et fitnessrum. Du kan vælge et ophold med halvpension eller nyde en lækker middag i hotellets a la carte restaurant.

Derfor skal du vælge

  • Nærmeste lufthavn: 95 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Godt at vide

Hotellet er ved at bygge vandrutsjebaner og piratskib til børnene. Arbejdet ventes færdigt i juli måned 2018, men indtil da må du være indstillet på, at byggestøj kan forekomme.