Hoteller på De Kanariske Øer

Rejs med Escapeaway til De Kanariske Øer - et fantastisk rejsemål langt ude i Atlanterhavet og med et dejligt klima som byder velkommen året rundt. Aldrig for varmt og aldrig for koldt. Book udvalgte hoteller på De Kanariske Øer med gode anmeldelser og oplev kendte og elskede rejsemål som Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote med fly fra Billund, Aalborg, København, Aarhus eller Hamburg.

De Kanariske Øer er en fantastisk familievenlig rejsedestination. Strandene passer perfekt til, at de små kan bygge sandslotte og hoppe i bølgerne, mens alle vandsportsgrenene vil holde større børn beskæftigede og glade i timevis. Du kan også komme på sejltur med børnene i en båd med glasbund eller på et cruiseskib, hvorfra I kan spotte delfiner og hvaler. Aktive børn og teenagere vil nyde den udfordring, det er at bestige Teide-vulkanen på Tenerife, eller vandre igennem det vulkaniske vildnis i Timanfaya National Park på Lanzarote.

Tenerife er øen, hvor du finder en af Europas mest spændende temaparker: Siam Park er fyldt med sjove oplevelser for børn i alle aldre, og udbuddet spænder lige fra klassiske rutsjebane-ture til vandrutsjebaner og pools. Loro Park, som ligger i nærheden, er en anden top-forlystelse, hvor du kan opleve hval- og delfinshows og se usædvanlige papegøjer. Der er mange safariparker spredt ud over de Kanariske Øer, inklusive Las Águilas Jungle Park på Tenerife og Rancho Texas Lanzarote Park. De fleste resorts tilbyder børnevenlige attraktioner såsom gokart-baner og oppustelige legepladser - både på land og på vandet.

Hvis du vil nyde en romantisk uge i selskab med din eneste ene, er de Kanariske Øer et godt sted at søge hen. Stemningen er sat med de smukke udsigter og fantastiske landskaber, du finder mange steder på øerne, og du kan spise på charmerende restauranter og nippe til cocktails på luksuriøse strandbarer. Du kan forkæle dig selv med massage eller spa, eller få et adrenalin-kick med kitesurfing for to. Hvis du er den festglade type, så tag på bar eller natklub og fest til den lyse morgen. Hvis du vil være sikker på, at du og din partner får det optimale ud af jeres voksentid sammen på de Kanariske Øer, så tag et kik på de hoteller, vi samarbejder med, som kun er for voksne gæster.

>> Her kan du læse mere om hoteller på Fuerteventura
>> Her kan du læse mere om hoteller på Tenerife
>> Her kan du læse mere om hoteller på Gran Canaria
>> Her kan du læse mere om hoteller på Lanzarote

>> Læs mere om hoteller

Kort over De Kanariske Øer

Fly og hotel på De Kanariske Øer

Den eneste måde at rejse til De Kanariske Øer er med fly, og med Escapeaway kan du booke rejsen med afgang fra enten København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg. Alt efter afrejselufthavn og destination kan det være nødvendigt at skifte undervejs, men hver af De Kanariske Øer har deres egen, internationale lufthavn - Tenerife har endda to - så når du først er fremme er der ikke langt til dit hotel. Flyrejsen foregår med rutefly og det hele er pakket sammen i en pakkerejse som er sikret af rejsegaranti.

En direkte flyvning fra Danmark tager ca. 5-6 timer, og fordi øerne er så populære, så behøver du kun lægge et par timer til for en mellemlanding, da de fleste større lufthavne i Europa har flere direkte forbindelser hver dag. Det er naturligvis også muligt at 'ø-hoppe', så du får overnatninger på flere af øerne på den samme ferie, og her er flyvetiden ikke mere end en god halv time for at komme fra fx. Gran Canaria til Tenerife. Du kan også vælge blot at booke et af vores håndplukkede hoteller, hvis du hellere selv vil sørge for transporten.

De Kanariske Øer tilbyder alle former for hoteller og dermed noget for ethvert behov. Hos Escapeaway er alle hoteller på De Kanariske Øer nøje udvalgt, og lever op til en række standarder, som gør dem passende til den danske feriegæst. Vores fintmaskede net af hoteller giver dig altid en række valgmuligheder i forhold til geografi, kvalitet, service og pris - også i højsæsonen.

>> Læs også om luksusferie på Gran Canaria her