Ferieboliger i Spanien

Spanien er Europas mest populære ferieland, og det forstår vi udmærket. Godt vejr, lækre strande og lave priser er en kombination i verdensklasse. Book en feriebolig i Spanien med Escapeaway i dag!

Hos Escapeaway finder du håndplukkede ferieboliger på flere af de mest populære rejsemål i Spanien som f.eks Mallorca, i Andalusien og på Gran Canaria. En feriebolig hos Escapeaway skal leve op til flere krav for at komme med i programmet, men de vigtigste er at vi selv ønsker at holde ferie på stedet og at prisen på ferieboligen hænger sammen med kvaliteten. Alle ferieboliger i Spanien, og på alle andre rejsemål, har vi selv besøgt, og du finder derfor en meget omfattende, og personlig beskrivelse af alle ferieboligerne her på hjemmesiden.

Nyd gæstfriheden

Uanset hvor du finder din feriebolig i Spanien vil du bemærke at det lokale liv foregår udendørs på gader og pladser. Og hvis du involverer dig blot en smule i spaniernes liv, vil du hurtigt opleve de lokales åbenhed og gæstfrihed. Kommer man forbi et sted, hvor der holdes en lille uformel fest, er det ikke ualmindeligt, at man bliver trukket indenfor og bliver budt på både mad, drikke, dans og musik.

Hvordan vil du bo på din ferie

Der er mange forskellige typer af ferieboliger i Spanien, og før du vælger, skal du tænke over, hvilken form for ferie, der passer til dig og din familie. Hos Escapeaway finder du kun ferieboliger i form af små hoteller eller ferielejligheder.

Hotel

Det er let at leje sig ind på et hotel med halv- eller helpension, og denne form for feriebolig er perfekt, hvis du går efter nogle bestemte, konkrete oplevelser, så du ikke vil spilde tiden på at skulle planlægge de praktiske ting selv. Hvis I bestiller i god tid, kan I ofte få værelser, som ligger ved siden af hinanden, så familien kan holdes samlet.

>> Se hoteller i Spanien her

Ferielejlighed

Hvis I gerne vil nyde godt af de friske og billige fødevarer på de mange lokale markeder, er det en fordel at have en lejlighed med et godt køkken. I kan enten leje af en privat eller gennem et udlejningsbureau. Nogle ferielejligheder ligger i egentlige komplekser, der udelukkende rummer ferieboliger, og som har gode fælles faciliteter. Andre er egentlige hotellejligheder, hvor der også er adgang til morgenmad og restaurant, hvis man ønsker det.

>> Læs mere om ferielejligheder her

Feriebolig i byen eller på landet

Det er muligt at leje huse i alle størrelser enten i byerne eller på landet. Et feriehus i én af byerne vil ofte være placeret i et lukket, indhegnet område, hvor man kun har adgang gennem en aflåst port. I de rigeste områder er sådan en urbanisacion ofte bevogtet af en portner. Det giver en god tryghed. I den enkelte urbanisering finder man ofte gode fællesfaciliteter.

På landet lejer man ofte et fritliggende hus. Det kan være et gammelt hus, som er frisket op med nye faciliteter og pool, eller det kan være et helt nybygget hus med udsigt over bjerge, dale, sletter eller hav – afhængig af hvor i Spanien, man finder sin feriebolig.

>> Læs her om ophold på en Finca på Mallorca
>> Læs her om ophold på en Finca på Gran Canaria

Håndplukkede ferieboliger hos Escapeaway

Her på siden har vi skrevet om håndplukkede ferieboliger i Spanien og på rejsemål i Spanien, men du finder også et stort og spændende udvalg af ferieboliger i andre lande f.eks Italien, Grækenland, på Malta og i Portugal. Uanset hvor du vælger at rejse til med Escapeaway, kan du være sikker på at vi selv ville holde ferie på stedet, og det er det bedste "garantistempel" vi kan give vores ferieboliger!

>> Se alle ferieboliger hos Escapeaway

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Spanien

Populære hoteller i Spanien

Spanien, Nordspanien, Catalonien, Calella
9,1
Fabelagtigt
1248 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Sydspanien, Andalusien, Nerja
9,4
Fabelagtigt
1564 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 74 km
  • Afstand til centrum: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
9,5
Fabelagtigt
1505 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 70 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)