Rejser til Fuerteventura

Fuerteventura er den næststørste af de syv Kanariske øer og er mest kendt for sine fantastiske strande. Så hvis du leder efter nogle af Europas smukkeste, bredeste og længste strande, er Fuerteventura stedet for dig. Velkommen til Fuerteventura med Escapeaway, hvor vi har en passion for rejser, hvor du bor på nøje udvalgte hoteller og ferielejligheder.

Europas Caribien - med stort C

Bare navnet lyder lidt eksotisk, og med de uendelige, kridhvide strande og krystalklart vand i mange azurblå nuancer mod den fintkornede, lyse sand er det virkelig en fryd for øjet. Det er ikke underligt, at flere og flere vælger Fuerteventura som badeferiedestination, for her findes alle former for strand- og vandsportsaktiviteter, du kan forestille dig.

Surfere fra hele verden, unge såvel som gamle, kommer til Fuerteventura for at udforske og udfordre bølgerne. De er her året rundt, da Fuerteventuras vejrforhold for surfing og kitesurfing er ideelle både sommer og vinter.

Aktiviteter til lands og til vands

Der er også andre muligheder for at opleve og udforske havet, hvis du ikke mestrer surfbrættet. Blandt andet er dykning, snorkling og bådture fremragende måder at udforske Fuerteventuras krystalklare vand. Både sydpå ved Costa Calma og længere mod nord ved Corralejo finder du talrige muligheder for at få hjælp fra professionelle udbydere. Spørg i receptionen på dit hotel - de vil helt sikkert gerne hjælpe dig med både planlægning og booking.

Men der er ikke kun vandsportsaktiviteter på Fuerteventura. Cykling og vandreture er også populære aktiviteter, for her findes mange forskellige ruter og stier. Hvis du booker en tur med en guide, kan du samtidig lære mere om øen - om flora og fauna, vulkaner, aloe vera, landskabet og meget mere.

Andre forslag til oplevelser på din ferie

Ost, ost og mere ost - smag på Queso Majorero!

Et ordsprog siger: Hvis du ikke har set solen, hvis du ikke har taget en svømmetur og solbadet på de kridhvide sandstrande, hvis du ikke har taget dig tid til at besøge højdepunkterne, og hvis du ikke har smagt Queso Majorero... så har du ikke været på Fuerteventura.

Queso Majorero er en gedemælksost, der findes i mange varianter, og på Fuerteventura har man specialiseret sig i oste, ligesom andre regioner i Spanien har specialiseret sig i vine og olivenolier. Der er faktisk flere geder end mennesker på øen, så du får gode muligheder for at smage øens specialitet: Queso Majorero.

Aloe vera - drik det eller smør det på kroppen

Som en kontrast til det ufrugtbare landskab med lavajord og ørkenlignende sandbanker kan du opleve næsten endeløse marker med aloe vera, som er en af øens største produktioner.

Den grønne farve pryder landskabet, når du kører eller cykler rundt på øen, og mange steder langs vejene er der boder, der sælger aloe vera-produkter. En perfekt souvenir at tage med hjem, for på Fuerteventura har man specialiseret sig i alt fra shampoo, badesæbe, cremer, parfume og endda en drikkeklar, lille aperitif baseret på aloe vera.

Saltmuseet og 'det hvide guld' ved Salinas del Carmen

I gamle dage udgjorde saltudvinding en stor del af Fuerteventuras produktion. Dette kan du opleve ved at besøge saltmuseet, som ligger lige ved Caleta de Fuste. Her får du en rundvisning på museet om historien, og du kan eventuelt købe en lille pose salt som souvenir.

Stranden Playa de la Barca

Den mest kendte strand er nok Playa de la Barca syd for Costa Calma på Fuerteventura. Selvom ordet 'calma' på spansk betyder 'rolig', så er der ikke vindstille her på stranden. Det gælder generelt på Fuerteventura, hvor der altid er vind - og ser du en kitesurfer, ved du, at her er der ekstra god vind.

Parque Natural de Corralejo

Dette naturreservat strækker sig i sydgående retning fra byen Corralejo og er et unikt sted at gå rundt med kameraet.

Ligesom ved Costa Calma mod syd kan der også være meget vind ved Parque Natural de Corralejo, men her har det en behagelig og kølende effekt, når du ligger på en liggestol og nyder tilværelsen.

Dette er også et populært udflugtssted for de lokale, som i weekenderne gerne bruger Parque Natural de Corralejo som et mødested med venner og familie.

Klar til at rejse til Fuerteventura?
Start planlægningen her hos os i Escapeaway, tilpas din egen rejse, når det passer dig, og glem ikke at tjekke vores unikke Hideaways-hoteller.

>> Læs mere om rejser til Corralejo

>> Læs mere om rejser til Morro Jable

>> Læs mere om rejser til Costa Calma

>> Læs mere om rejser til Jandia

>> Læs mere om rejser til El Cotillo

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Rejsemål på Fuerteventura

 • Corralejo
  9 hoteller
  Corralejo er en af de mest populære feriebyer på Fuerteventura. Det skyldes uden tvivl især de kilometerlange sandstrande, men selve byen har også meget at tilbyde. Her er et rigt restaurant- og natteliv samt mange aktivitetsmuligheder for hele familien.
 • Morro Jable
  7 hoteller
  I Morro Jable, som ligger på den sydligste del af Fuerteventura, har du øens længste strande for dine fødder. Slap af nede på det gyldne sand ved det turkisblå hav eller brug den charmerende by som udgangspunkt for spændende udflugter.
 • Costa Calma
  5 hoteller
  Costa Calma lever op til sig navn. Denne fredelige badeby ligger på den smalleste del af Fuerteventura der, hvor Jandía-halvøen med dens mange fantastiske strande begynder. Her er alt, hvad du kan ønske dig på en afslappende rejse med sol og strand.
 • Jandia
  3 hoteller
  Jandia byder på kilometervis af fantastiske sandstrande og enestående, uberørt natur. Her kan du og familien slappe af ved det turkisblå hav eller tage på spændende udflugter for at udforske de unikke landskaber og besøge hyggelige fiskerbyer.
 • El Cotillo
  1 hotel
  El Cotillo er en tidligere fiskerlandsby på det nordvestlige Fuerteventura, som de senere år har fået nyt liv. Den afslappede landsbystemning er dog intakt og sammen med de skønne strande gør det El Cotillo til et yderst attraktivt rejsemål.

Populære hoteller på Fuerteventura

Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Caleta de Fuste
8,7
Meget godt
2968 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 8 km
 • Nærmeste strand: ca. 500 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Morro Jable
9,6
Fabelagtigt
487 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 84 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura, Corralejo
9,3
Fabelagtigt
1148 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 38 km
 • Nærmeste strand: ca. 700 m
 • Pool (evt. sæsonåben)

Hvad siger gæsterne på Fuerteventura?

7,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser