Hoteller på Fuerteventura

Fra små, hyggelige, enkle hoteller til store, 5-stjernede all inclusive-resorter, har Fuerteventura noget for enhver smag.

Ofte kan det være svært at finde et rejsemål, der gør alle i familien glade. Men du behøver ikke at lede længere, for Fuerteventura er et rigtigt godt bud! Her kan du tage på ferie med din familie eller din partner og give alle en skøn oplevelse. Hop på et billigt fly, slap af på hoteller med al den ‘all inclusive’-luksus, du kan forestille dig og nyd alt det, denne kanariske ø har at byde på. Fuerteventura ligger ret komfortabelt i feltet i konkurrencen med sine søster-øer Tenerife og Lanzarote. Helt kort kan man sige, at ethvert sted, som har en strand ved navn “Costa Calma” (den rolige kyst) burde ligge højt på din ønskeliste over feriedestinationer. Med flere end 150 strande, spektakulære sandduner, uendelige muligheder for windsurfing og flere end utrolige 3.000 (ja, du læste rigtigt!) solskinstimer om året, er Fuerteventura det perfekte rejsemål for hele familien.

Vælg det rigtige hotel til din ferie på Fuerteventura

Vi gar gjort det nemmere for dig at vælge det rigtige hotel på Fuerteventura og på andre rejsemål. Alle hotellerne du finder i programmet hos Escapeaway er nøje udvalgt og de har alle gode anmeldelser. De fleste hoteller har vi selv besøgt og du kan læse personlige hotelbeskrivelser og se bedømmelser fra brugerne. Ved at benytte et hoteltema kan du søge efter hoteller der opfylder netop dit behov og du kan naturligvis også benytte filteret i hotelsøgemaskinen til at segmentere efter stjerner, faciliteter, beliggenhed og meget mere. På Fuerteventura tilbyder vi gratis afbestilling på de fleste hoteller, læs mere og se betingelser for gratis afbestilling under det enkelte hotel.

Familiehoteller

Familieferie, så er Fuerteventura fyldt med muligheder for dig. Her vil du og din familie finde alt og lidt til, i form af vidtstrakte, gyldne sandstrande, I kan udforske sammen, svømning i pools og havet, snorkeling ud for de smukke kyster og masser af lækre og familievenlige spisesteder, hvor I kan hygge jer og få god mad. Hvis du er til all inclusive, har Fuerteventura et stort udvalg af disse typer hoteller, og der er noget for enhver smag og ethvert budget. Du kan for eksempel vælge imellem Barcelo Castillo Royal Levels paradisiske charme og de enorme pools og muligheder for vandaktiviteter på Hotel Faro Jandia & Spa. Der er også et rigt udvalg af muligheder, når du skal ud på dagsture med din familie. Strande og vandsport vil spille en vigtig rolle på din ferie, og uanset om du har lyst til at prøve sejlads, dykning ud for Corralejos kyst eller vandrutsjebaner og andet sjov i Baku Water Park, vil Fuerteventura ikke skuffe! Du kan også besøge den unikke vulkaniske grotte Cueva del Llano, og Oasis Park for sine smukke botaniske haver og gåture i den vilde natur.

Hoteller for par

Ferier for par på Fuerteventura er lige præcis så begivenhedsrige, romantiske eller fredfyldte, som du og din partner har lyst til, at de skal være. Og det er uanset, om du vælger all inclusive eller vil bo på et lille, charmerende hotel. Er du til strandliv, så er valgmulighederne nærmest uendelige, for spektakulære strande indrammer øen langs alle kysterne. Men det er ikke kun sand, vand og sol, du finder på øens strande. Der er også et væld af muligheder for at dyrke sjove aktiviteter som dykning, snorkling, surfing, fiskeri og wakeboarding.

Lad romantikken blomstre langs de fantastiske vandreruter, der ligger langs nogle af kysterne, hvor du finder resorter og caféer rundt omkring, så du kan lade batterierne op og slappe af. Fuerteventuras hovedby, Corralejo, er et dejligt sted at udforske som par, med de snævre gader og havnen, hvor du kan købe massevis af lokalt producerede varer. Her er også et stort udvalg af fisk og skaldyr, fine spisesteder og et par trendy pubber og barer. Der er ingen tvivl om, at du og din partner vil nyde jeres parferie på det atlantiske paradis Fuerteventura.

>> Læs mere om hoteller

Kort over Fuerteventura

Populære hoteller på Fuerteventura

Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura
  • Nærmeste lufthavn: 41 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura
  • Nærmeste lufthavn: 84 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Pool
Spanien, De Kanariske Øer, Fuerteventura
  • Nærmeste lufthavn: 41 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Pool