Rejser til Arguineguin

Leder du efter en ferie, hvor du kan stå op til strålende solskin og varme hver dag, så er du kommet til rette sted. For Arguineguin har ikke bare en fortryllende charme over sig; den byder også, som resten af Gran Canaria, på skoldhede somre, der er som skabt til lange dage på stranden og ved poolen. Resten af året er klimaet også meget solrigt og særdeles lunt og behageligt.

I Arguineguin får du et glimt af det traditionelle, kanariske liv. Hele øen er som bekendt et enormt trækplaster for feriegæster fra hele Europa, men i Arguineguin er det faktisk mest de lokale, der kommer for at holde ferie. Det giver dig muligheden for en meget afslappet og autentisk ferie i smukke omgivelser. Den skønne bugt og de smukke haver sætter prikken over i'et på naturskønheden i Arguineguin, så glem ikke dit kamera, når du er ude at gå tur.

Velkommen til Spanien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Gran Canaria og rejsemål som Arguineguin hvor du bor på nøje udvalgte hoteller og feriebboliger på din rejse.

Smuk og familievenlig sandstrand 

Dit hovedfokus, mens du nyder din ferie i Arguineguin, bliver sandsynligvis den lækre, hestesko-formede strand. Her er sandet gyldent og vandet lavt, og det er den perfekte strand for de små, når de skal ud at lege og plaske i vandkanten. Vandet lidt længere ude er en favorit blandt surfere og lystfiskere. Hvis du vil have en mindeværdig oplevelse, så slå vejen forbi Maspalomas.

Din rejse til Gran Canaria er ikke helt komplet - især ikke, hvis du er på familieferie med dine børn - uden at have set de berømte sandduner og naturparken. Et sted, hvor du uden tvivl kommer til at knipse en del gode feriebilleder. 

Nyd den autentiske og tilbagelænede atmosfære 

Men Arguineguin er mere end stranden. Når du bevæger dig lidt væk fra sandet og vandet og ind i byen, finder du mange attraktioner, som vil holde dig beskæftiget og øge glæden ved din ferie. Gaderne er propfulde af stemningsfyldte restauranter, som serverer lækker, spansk mad og spansk vin i rigelige mængder til. Hvis du er mere i humør til at shoppe efter souvenirs, så søg mod det store shoppingcenter.

Vil du slappe af uden at ligge på stranden, bør du tjekke Cactualdea Park ud, hvis haver er umådeligt smukke. Alt i alt vil du kunne geare helt ned på din ferie i Arguineguin, hvor livsstilen er tilbagelænet. Du vil også have fornøjelsen af at smage på masser af lokale lækkerier, høre lokal musik og nyde en drink på de rolige barer. Hvis du vil have en lidt vildere aften og nat, så tag færgen over til Puerto Rico, hvor der er et stort antal barer og klubber, som er klar til at tage imod festglade mennesker.  

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Arguineguin