Rejser til Bahia Feliz

Bahia Feliz er et stilfuldt resort fyldt med karakter, og kun en kort bustur væk fra de større resorter. Med andre ord er det et dejligt sted at bo under din ferie på solrige Gran Canaria. Book rejsen til Bahia Feliz med Escapeaway her.

Ferier i Bahia Feliz er ikke bare generelt ganske billige. De giver dig også mulighed for at udforske lidt af en skjult juvel på rejsemålet  Gran Canaria. Her kan du fryde dig over en herlig kombination af afslappet økultur, fantastisk smukke landskaber og muligheden for at dyrke sjove og variede former for vandsport.

Attraktioner i Bahia Feliz

Bahia Feliz er en lille, pittoresk landsby med en skøn strand, og ligger tæt nok på Gran Canarias større resortbyer til at du komfortabelt og hurtigt kan komme til nogle af øens største attraktioner. Samtidig er den langt nok væk fra de mere populære steder til at have beholdt en helt særlig charme og karakter. Uanset om du planlægger en familieferie på Gran Canaria eller en romantisk getaway for to, er en rejse til Bahia Feliz et oplagt valg, hvis du kunne tænke dig at holde ferie på et resort i en lidt mindre størrelsesorden. 

>> Læs også om rejser til Arucas

En afslappende ferie i Bahia Feliz

Omgivelserne er vidunderligt smukke, og forholdene til at vindsurfe er ideelle ud for Bahia Feliz. Stranden gammer på mange lidt isolerede områder, som danner de perfekte rammer om afslapning, og selv om den generelt er med småsten, kan du finde en plet med sand her og der. Det er en relativt lille strand, men den er som skabt for børn, der har lyst til at prøve vindsurfing-skolen.

Hvis du er til en større strand med sand, så tag mod Playa Del Ingles, som ligger kun 10 minutters bilkørsel væk. Her finder du et enormt udvalg af barer, restauranter, butikker og aktiviteter for børn. For slet ikke at tale om den storslåede, 30 km. lange kystlinje med sandstrande og smukke bugter, hvor vandet er trygt at bade i. 

Ferie i Bahia Feliz er en unik oplevelse, hvor du ser det kanariske liv fra en elegant side, og der er masser at lave, når du ikke ligger på stranden. Se verden passere forbi, mens du sidder under palmetræernes skygge på en fortovscafé, tag en slentretur mellem de marokkansk inspirerede bygninger og charmerende butikker, eller gear ned i en af de mange kønne haver og parker. Efter en lang dag i solen er det måske tid til at besøge det pittoreske torv, hvor du finder en del gode restauranter og barer. Du kan også tilbringe en aften i det populære 1920er-teater Garbo, hvor du kan nyde en livlig middag, dans og shows.

Når du rejser til Bahia Feliz får du en fantastisk base for at tage på dagsture til nogle af Gran Canarias største attraktioner. F.eks. ligger den dejlige marina San Agustin kun seks km. væk, og her kan du udforske den fascinerende arkitektur, som har gjort stedet til UNESCO-udnævnt verdensarv. En sjov og oplevelsesrig tur for hele familien kan bestå i at tage til de naturlige duner ved Maspalomas, hvor du kan beundre de utrolige sandformationer, vinden har skabt, mens du sidder højt til vejrs på en kamels ryg.

Sådan booker du en rejse til Bahia Feliz

Med Escapeaway kan du rejse til Bahia Feliz fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Brug søgemaskinen her på siden, og vi finder flybilletter med rutefly til nettets bedste priser, pakker det sammen med vores udvalgte hoteller i Bahia Feliz, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Find også din egen luksusferie på Gran Canaria
>> Læs om alle vores rejsemål i Spanien

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hoteller i Bahia Feliz