Hideaways og boutique-hoteller på Gran Canaria

Hideaways er vores tilbud til dig, der er kræsen og godt kan lide, at der er kælet for detaljerne, uden at det behøver at være luksus. Et Hideaways-hotel på Gran Canaria lever op til en række skrappe krav fra os, fx. et begrænset antal værelser, ekstra god beliggenhed og frem for alt masser af atmosfære og charme. Book et hideaway eller et boutique-hotel på Gran Canaria når ferien skal have et ekstra krydderi.

Gran Canaria, som ligger centralt i det kanariske øhav midt imellem Tenerife og Fuerteventura, er det ideelle rejsemål både sommer og vinter. Du kan rejse til Gran Canaria hver dag året rundt og du vælge selv rejselængde.

Når talen falder på rejser til Kanariske Øer, rettes tankerne ofte mod den runde ø med det smukke navn Gran Canaria. Navnet er dog faktisk lidt misvisende, for det er ikke størrelsen, der gør den 'Gran' - både Tenerife og Fuerteventura er større i areal. Befolkningsmæssigt har øen dog stor vægt, og med næsten 1 mio. indbyggere ligger den næsten lige med Tenerife på det punkt. Rejser du til Gran Canaria i Spanien med Escapeaway bor du altid på nøje udvalgte hoteller og ferielejligheder med gode anmeldelser.

Selvom boutique hotellerne på Gran Canaria er små, så mangler de bestemt ikke noget. Du finder al den komfort - og ofte mere til - som du kender fra de større hoteller. Det bedste ved boutique hotellerne er dog deres beliggenhed. Typisk ligger de i meget naturskønne omgivelser, så du får oplevelsen af fred og idyl på ferien.

Boutique hotellerne på Gran Canaria er ofte både ejet og drevet af en familie, der har haft ejendommen i generationer. Det giver en helt speciel "hjemlig" atmosfære, som står i skærende kontrast til den lidt upersonlige distance, man ofte oplever på de store, travle hoteller i byerne. Med en ferie på boutique hotel på Gran Canaria føler du dig hjemme.

>> Læs også om hoteller på Gran Canaria herHvad er et hideaway?

Er du livsnyder? Er en seng ikke bare for at have noget praktisk at sove i, når du er på ferie? Så kan et hideaway på Gran Canaria være noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine (stam)gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. F.eks. at det er familiedrevet, eller at beliggenheden er helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte – f.eks. et boutique hotel. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov. Varmt velkommen!

Rejser til Spanien

Læs mere om Spanien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Spanien her

Hideaways på Gran Canaria

 • Las Palmas
  2 hoteller
  Hovedbyen på de kanariske øer, Las Palmas er en by med masser at byde på, de gode shoppingmuligheder, smukke strande, spændende museer, afslappet ø-stemning og mange festivaller gør byen til et godt sted at kombinere by og bade ferie.
 • Gæstebedømmelser 8,7
  Puerto Rico
  2 hoteller
  Puerto Rico er den mest solrige kystby på en meget solrig ø. Her er der dejlig feriestemning med pragtfulde sandstrande, en smuk havn og gode feriefaceiliteter. Udendørs biograf, der har åbent hele året, pg den smukke Amadores strand.
 • Gæstebedømmelser 9,6
  Agaete
  1 hotel
  Agæte er en lille by beliggende på Gran Canaria's nordvestlige kyst. Byen er præget af sine hvidkalkede bydninger, der bliver brudt af enkelte historiske bygninger, der stadig står. Byen ligger ud mod kysten og det er også her, at man kan finde ... de fleste turister, da det er her, noget af det mest betagende ved byen kan findes. Her finder du en lille fiskerihavn ved siden af den sorte sandstrand og smukke små hvide vasket bygninger med lokale restauranter og caféer, hvor du kan prøve den friske fisk og andre regionale specialiteter. Længere fra kysten er der også underskønne områder som den lille eventyrlige oase i midten af byen "Huerto de las Flores". Rundt om byen ligger der noget af den smukkeste og uspolerede natur. Lidt uden for Agæte finder du Tamadaba Naturpark hvor der netop ligger noget af denne uspolerede fantastiske natur. Agæte er også vært for store byfester som Bajada de la Rama fiesta, hvor mange fra hele øen kommer for at være med. Læs mere
 • Agüimes
  1 hotel
  Agüimes viser den mere autentiske del af Gran Canaria trukket tilbage fra de hektiske badebyer og byder på middelalder stemning og smukke okkerfarvede huse i den charmerene og velbevarede centrum. Tag hertil og se den gyldne kamel!!
 • Gæstebedømmelser 7,3
  Arucas
  1 hotel
  Mød de lokale beboere på øen Gran Carnaria ved en rejse til Arucas. Det er en smuk by hvor der hersker en genuin stemning. Arucas ligger på den nordlige del af øen, og det er her, at mange af de lokale bor. Det er en klassisk spansk by foret ... med elegante bygninger og dejlige parker. I byen finder du også nogle mere lokale og traditionelle restauranter, som ofte er en oplevelse at prøve. Du har ikke langt til nogle af de mere besøgte byer på øen, så hvis man ønsker en tur til disse er det så absolut også en let tilgængelig mulighed. Læs mere
 • Cruz de Tejeda
  1 hotel
  Rejs til Cruz de Tejeda, hvis du vil have en afveksling fra turistmylderet og opleve noget af den fantastiske natur der også er at finde på Gran Canaria, Tejeda er en lille by men med et godt udvalg af butikker og så selvfølgelig med sit berømte kors.