Hoteller på Gran Canaria

Vælg fra et spændende udbud af hoteller på Gran Canaria, som giver dig mulighed for at strikke præcis den vinterferie eller sommerferie sammen, som du har lyst til. Hos Escapeaway kan du vælge at rejse nøjagtig som det passer dig: Vil du selv stå for transporten og kun bestille et billigt hotel kan du gøre det nemt - og ofte tilbyder vi gratis afbestilling af hotellerne på Gran Canaria helt frem til få dage før afrejse.

Gran Canarias fascinerende indland er omgivet af sandstrande, hyggelige kystbyer og all inclusive-hoteller, der passer perfekt til familieferien. Der er også et stort udbud af muligheder for at nyde nattelivet på Playa Del Ingles og i Maspalomas, og i øens historiske og kosmopolitiske hovedstad, Las Palmas. Kom og oplev alle fornøjelserne og forlystelserne på dette minikontinent koncentreret på en lille ø, som er nem at komme til. Ferien på Gran Canaria i er klar til at blive planlagt!

>> Læs alt om rejser til De Kanariske Øer her

Bestil hotel på Gran Canaria med eller uden fly

Bestil dine billetter til den skønne ø nu! Her kan du ikke bare ligge på langstrakte, gyldne sandstrande og nyde solens stråler året rundt. Du bør også bruge noget tid på din ferie på at udforske Gran Canarias rige terræn, som varierer lige fra det frodige og grønne mod nord over det bjergrige centrum til den tørre ørken i syd. 

Tilhører du dem der ønsker alt samlet i en pakke og dermed have tryghed i form af pakkerejseloven og rejsegaranti så kan du nemt og billigt bestille en rejse inkl. hotel, fly og evt. bilelje eller transfer tur/retur fra lufthavnen til dit hotel eller ferielejlighed. Læs mere om gratis afbestilling og betingelser under de enkelte hoteller på Gran Canaria.

>> Se det store udvalg af rejser til Gran Canaria med Escapeaway her

Seværdigheder

Øen er fyldt med magiske steder; øboernes hemmelige legepladser i generationer. Dem kan du opleve på din ferie på Gran Canaria. De er mere end værd at forlade dit all inclusive-resort for i ny og næ! 

Fryd dig ved synet af de uendelige vidder af gyldent sand i Dunas de Maspalomas, tæt på resort-området Meloneras, en slags ørken ved stranden, hvor fristelsen til at rulle sig i sandet er uimodståelig. Som om, det ikke skulle være nok, kan du også nyde en storslået udsigt over Atlanterhavet sammesteds. Eller tilbring en dag med at slentre rundt i havnen i Puerto de Las Nieves og slap af på en strandcafé med mågernes fjerne skrig som akkompagnement til din uforstyrrede udsigt og kolde øl. Tag mod Roque Nublo, et vildt og stenfyldt landskab, som børnene vil elske, fordi det minder om månens golde mystik. Her står pinjetræerne også tæt ned ad bjergsiderne mod havet nedenunder. 

Trænger du til lidt mere liv omkring dig, så tilbring en dag eller aften - eller flere - på din rejse til Gran Canaria på Playa de Las Canteras, en travl surferstrand ved Las Palmas og et stenkast fra de mange barer, restauranter og butikker, der kendetegner øens excentriske hovedstad. Hyggeligt beliggende mellem Puerto Rico og Playa Morgan finder du Taurito, som har en mere underspillet skønhed. Husk, at når du bor på et hotel på Gran Canaria, så har du mulighed for besøge de andre kanariske øer også, såsom Lanzarote, Tenerife eller Fuerteventura, hvis du også gerne vil opleve nogle af disse øer på din rejse. 

Badeferie

Gran Canarias udvalg af strande er lige så varieret som øen selv. Med en gennemsnitstemperatur på omkring 24 grader celsius året rundt, indebærer en ferie på Gran Canaria, at du tilbringer rigtigt meget tid på stranden. Familietid på de vidtstrakte sandstrakte ved Maspalomas, Meloneras, Taurito eller Playa del Ingles er tid, der er godt givet ud, med mulighed for gåture til historiske fyr, fuglekikkeri, afslapning i solen og svømning i havet. Du får ikke lyst til at vende tilbage til den virkelige verdens travlhed og stress efter du er kommet helt ned i gear på Amadores Strand, et stille sted flankeret af palmer og rolige strandrestauranter, hvor du kan spise lækker mad og drikke kold hvidvin efter du har badet i det stille hav. Bølgerne ruller lidt kraftigere ind på Playa del Ingles og mens den enorme sandstrand lige er stedet for legende børn, er havet et paradis for dem, der elsker surfing. Vælg fra et stort antal resorter langs med kysten, hvor alle all inclusive-resorterne tilbyder private strandområder. 

Mad og vin

Når du forestiller dig, hvilken form for mad og drikke, du kommer til at nyde på din ferie på Gran Canaria, ser du sikkert små tallerkner med stegt fisk for dit indre blik - naturligvis med en kold øl og havudsigt til. Det er bestemt ikke helt forkert, men øen har meget mere end det at byde på, også rent kulinarisk. Spørg til den bedste lokale cuisine på dit hotel - det vil personalet elske at hjælpe dig med. Udforsk den fremragende rom i byen Arucas, de utroligt søde, svampede kager i Moya, oste i Santa Maria de Guia og overdådige stuvninger i Artenara. De tunfisk, der bliver hevet i land ved Mogan er så friske og ulig noget, du har smagt før, så tag derned en aften og kast dig over en ret med fisk og skaldyr, skyllet ned med lokal vin eller øl, naturligvis. Der er masser af restauranter og caféer, der tilfredsstiller stort set enhver international smag, så selv de mest kræsne børn vil holde af den mad, Gran Canaria har at byde på. 

Nattelivet

Der er masser af barer og natklubber på Playa del Ingles, hvor du kan give den gas. Øens hovedstad, Las Palmas, er stedet, hvor du finder det mest varierede natteliv. La Guarida del Blues spiller live rock, jazz og blues fra torsdag til søndag, og byen er også hjemstavn for Casino las Palmas, som er det perfekte sted at dresse op og prøve lykken ved spillebordene. Dunes & Tunes i Maspalomas er en stemningsfyldt irsk bar hvor live musik, Guinness på fad og en hjertevarm velkomst er normen. Og ønsker du en lidt anderledes oplevelse, så besøg Auditorio Alfredo Kraus, som er et teater, der er konstrueret fra vulkaniske klipper, med et enormt vindue og en havudsigt, man sjældent ser mage til. Det her, sommerens jazzfestival afholdes. Husk også, at dit all inclusive-hotel sandsynligvis har underholdning om aftenen. 

Familiehoteller

Selv om øen ikke er stor, har Gran Canaria virkelig noget for enhver smag. Du har måske mest af alt lyst til at slappe af på stranden, og det er øen som bekendt ganske velegnet til. Amadoras Strand, som har god strandservice, er i så fald et fremragende valg. Gran Canaria er i det hele taget fyldt til randen med vidtstrakt sand, der er perfekt til solbadning, afslapning og leg, og havvand med en behagelig temperatur, der lægger op til både svømning, snorkling og andre former for vandsport. Måske har du også lyst til at udforske det unikke landskab i Roque Nublo, hvor børnene kan lege, at de går på månens overflade. Du kan more dig med at ride på kamel, tage en tur med en ubåd, sejle ud på havet og se delfiner eller kaste dig ned ad en vandrutsjebane i Aqualand Maspalomas. Med gokart-baner, botaniske haver og et krokodille-reservat, vil de fleste familier skulle anstrenge sig meget for at komme til at kede sig på Gran Canaria. 

Hoteller for par

All inclusive-hoteller med frodige haver og al den service, hjertet kan begære, gyldne sandduner, der strækker sig så langt, øjet rækker, charmerende fiskerlandsbyer og fantastiske solnedgange: det er næsten umuligt ikke at holde af Gran Canaria, når du er på parferie. På kysterne finder du masser af diskrete strande, restauranter, hvor du kan slappe af mens du nyder mad og drikke, samt unikke butikker, hvor du kan ose og købe specielle ferieminder om jeres romantiske tid sammen med hjem. Inde i landet er der rig mulighed for vandreture i øde omgivelser, udforskning af gamle byer og landsbyer og cykelture. Du kan også deltage i et madlavningskursus sammen med din udkårne. Den rige oplevelse, det er at rejse til Gran Canaria, vil sætte sig som et minde hele livet og øen er et perfekt sted for par at danne langvarige, gode minder sammen. Hvis du ønsker en ultimativt afslappende ferie, kan det være en god idé at bestille et all inclusive-hotel og lade andre klare alt det praktiske for dig. 

Aktiv ferie

Gran Canaria er en ø, der indbyder til aktiv ferie, og her kan du kaste dig over klatring i bjergene, vandring, cykling, kørsel på firhjulet motorcykel og kite surfing. Du kan trekke gennem de klipperige kløfter i Guayadeque, eller du kan sejle ud for at se hvaler og delfiner ud for Puerto Ricos kyst. Du kan endda klatre ned i vulkaniske kløfter, og for de mest eventyrlystne er der også mulighed for paragliding, hvor du kan svæve ned fra bjerge og ind i dale mens du beundrer de storslåede udsigter rundt om dig. Hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte - og det kan man ikke bebrejde dig - kan du spørge dig for på dit hotel. 

Kultur

Folk fra hele kloden har besøgt eller bosat sig på Gran Canaria i århundreder, fra de originale, indfødte stammer til turistvirksomheder. Øens beliggenhed i Atlanterhavet har gjort den til et naturligt stoppested for eventyrlystne sejlere fra både øst og vest, og den kulturelle arv fra dem, der blev, kan stadig mærkes den dag i dag. Nu, hvor du let kan finde billige fly fra Danmark og udvalget af hoteller, både de små, personlige af slagsen og de større all inclusive-resorter, er overvældende, er øen mest berømt som turistattraktion. En tur til Vegueta anbefales, da du her vil kunne opleve øens historie på nært hold, og nyde fornemmelsen af at gå på brostensgader mens du udforsker byens formidable, spanske arkitektur, som stammer fra det 15. århundrede. Du vil finde stenkirker, smukt udskårne monumenter og statuer, der fortæller historien om en fjern tid. La Cueva Pintada, eller den malede grotte, fører dig endnu længere tilbage i tiden, og giver et lille, mystisk indblik i oldtidens ritualer og levemåde. I moderne tid er mange festivaler og events blevet født på øen, herunder Fiesta de San Juan. Denne fejring af byens helgen bliver holdt med imponerende fyrværkeri, farverige parader og live musik, og kan i høj grad anbefales som en stemningsfuld måde at afrunde din ferie på Gran Canaria på.

Sådan booker du et billigt hotel på Gran Canaria med Escapeaway

Vælg om du vil flyve fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vi de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel på Gran Canaria som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen. Hvis du kun ønsker at booke et af vores udvalgte hoteller, så vælg blot "Kun hotel" i søgemaskinen. God tur!

>> Læs også om hoteller på Tenerife
>> Læs også om hoteller på Fuerteventura

Hideaways på Gran Canaria

Gran Canaria er kendt for sin mange gode hoteller, som er dukket op i kølvandet på den stigende interesse for øen blandt rejsende fra hele verden. Men for os i Escapeaway er et hotel ikke bare et hotel. Derfor har vi rejst Gran Canaria tyndt og håndplukket de hoteller, som har den stemning og ånd, som ligger i begrebet hideaway.

Et hideaway er et åndehul, et gemmested eller en oase, hvor du kan holde din ferie i fred og ro, fjernt fra masseturismens største floder, og derfra tage på eventyr til de mere populære seværdigheder, eller blive hjemme på hideawayet og slappe af. For at et hotel på Gran Canaria kan komme med i vores katalog over hideaways, skal de leve op til en række særlige krav, herunder at der er pool, gode fællesarealer, og et relativt lille antal værelser.

De skal også enten have en vis autencitet, charme, nogle unikke omgivelser, eller en spændende forhistorie. Vi er også altid på udkig efter familieejede hoteller, fordi de ofte byder på en mere personlig, afslappet og autentisk atmosfære end de større og mere ensrettede standardhoteller, der er ejede af store hotelkæder. Men det vigtigste kriterium er, at vi har lyst til at vende tilbage til vores hoteller, hvis vi var gæsten. For gode ting kendes altid på lysten til at vende tilbage.

Alle vores hoteller på Gran Canaria kan bookes online til konkurrencedygtige priser.

>> Læs mere om hideaways på Gran Canaria her

Andre rejsemål og hoteller i Spanien

Hvis du allerede har besluttet dig til, at du vil rejse til Spanien, men endnu ikke har lagt dig fast på, hvilket rejsemål i Spanien, du vil rejse til, så kan du her læse mere om andre rejsemål i Spanien, hvor du finder et spændende udvalg af vores hideaways-hoteller. Vi har blandt andet håndplukket hoteller i Andalusien og på Mallorca. Husk, at du også altid er meget velkommen til at bestille et skræddersyet tilbud på en ferie med ophold på hotel. Klik på nedenstående link og du vil modtage et uforpligtende tilbud på jeres ferie.

>> Læs mere om hoteller

Kort over Gran Canaria

Populære hoteller på Gran Canaria

Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Playa del Ingles
  • Nærmeste lufthavn: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 750 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Spanien, De Kanariske Øer, Gran Canaria, Puerto de Mogan
  • Nærmeste lufthavn: 52 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)