H10 Playa Meloneras Palace

Spanien, Gran Canaria, Meloneras

Officiel kategori

Escapeaways vurdering

4690 anmeldelser
Marie Burheim
Udvalgt af
Marie Burheim

Det dejlige 5-stjernede hotel H10 Playa Meloneras Palace ligger tæt på havet i den stille bydel Maloneras på sydkysten. Her kan du med lethed tilbringe hele din ferie, for der er tænkt på alt, både hvis du rejser som familie eller som par. Spiller du golf, skal du bare krydse vejen, og du kan gå til en af de gode restauranter langs kysten på ca. 20 minutter. Her finder du alt hvad hjertet begærer, og du kan oven i købet bestille et ophold med All Inclusive, hvis ferien skal være ekstra bekvem.

Et stenkast fra havet i den rolige bydel Meloneras, ligger det 5-stjernede hotel H10 Playa Meloneras Palace. Hører du til dem, hvor kun det bedste er godt nok, er det det perfekte feriested, både for børn og voksne. For de mindste er der børnepool, legeplads, miniklub og mini-disco, og så bor I kun et stenkast fra stranden, så der er også mulighed for at bygge sandslotte. Rejser I som par venter der jer en ren livsnyderferie, hvor I kan lade jer forkæle på alle måder, og spiller I golf, er Meloneras golfklub, som er en af de bedste på Gran Canaria, nærmeste nabo. 

Hotellet er et sandt paradis for vandhunde med 2 voksenpools, en spektakulær infinitypool og jacuzzi, naturligvis med udsigt over Atlanterhavet. Du kan også lade dig forkæle i hotellets eksklusive Spa og wellnesscenter, og så er der et godt udvalg af sportsfaciliteter, aktiviteter og underholdning. Trænger du til en forfriskning i dagens løb, kan du vælge mellem poolbaren og lobbybaren og om aftenen kan du hygge dig i discobaren, hvor der er forskellige former for underholdning. Hotellet har hele tre gode restauranter, én ved poolen, en buffet restaurant og en eksklusiv a la carte restaurant. Du har mulighed for at bestille ophold med All Inclusive.

Derfor skal du vælge H10 Playa Meloneras Palace

• Hvis du gerne vil bo i et roligt område
• Fordi det er et godt sted til både par og børnefamilier
• Hvis du gerne vil bo i smagfulde omgivelser
• Her er et godt poolområde
• Der er gode muligheder for aktiviteter og underholdning
• Der er mulighed for All Inclusive
 

Godt at vide

Selv om stedet ligger i et roligt område, må du være forberedt på, at støj kan forekomme, da der er aktiviteter og underholdning på hotellet for både store og små i dagens løb. Den nærmeste strand er en blanding af sand og småsten. Hotellet forventer at du er omklædt til middagen, hvilket betyder lange bukser for mænd.

Hoteltype

Kort og afstande

Nærmeste strand (Playa de las Mujeres): 100 m
Nærmeste by (Meloneras): 1,5 km
Nærmeste lufthavn (Las Palmas): 35 km
 

Hotellet har 373 smagfuldt indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle har balkon eller terrasse (på nær economy-værelser), aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks (mod tillæg), wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på H10 Playa Meloneras Palace:

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Mulighed for hav-/søudsigt
  • Børnepool el. afsnit
  • Elevator
  • Reception
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Mar Caspio,5
35100 Meloneras

Koordinater

Latitude: 27.7467
Longitude: -15.6106

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet.