Hoteller i Meloneras

Costa Meloneras er et stilfuldt feriested, der grænser op til de berømte Maspalomas klitter. Det egner sig til dem, som leder efter en luksusferie på Gran Canaria, da områdets hoteller er af høj kvalitet, og den har masser af restauranter, barer og mærkevarebutikker beliggende langs den smukke palmeflankerede kystpromenade.

Der er en vidunderlig stille strand, og romantikere vil nyde det afslappede natteliv, som normalt består af en middag, stille drinks og solnedgangen. Der er en 18-huls golfbane i nærheden, og den livlige by Playa del Ingles er kun en kort køretur væk.

Når man søger intet mindre end det absolut bedste til sin ferie på Gran Canaria, så er det Meloneras, man skal til. Da det er relativt uberørt af den voldsomme turisme, så er Meloneras den mest stilfulde og eksklusive del af øen. Hvis man virkelig vil slippe væk fra hverdagens ensformighed og tage en pause med sin kære, så er det Meloneras man skal tage til!

Meloneras har en fantastisk 18-huls mesterskabsgolfbane til dem, som elsker golf. Hvis man simpelthen ikke kan overleve uden at shoppe lidt, så kan man tage hen til det nye og meget imponerende shopping center, hvor der er masser af butikker med alle de fineste designermærker, så man rigtig kan slå sig løs.
Man er lige omkring 800 meter væk fra de berømte sandklitter, men så krydser man grænsen til Maspalomas. Tættere på byen, så vil man opdage at der ligger en golfbane til, som er omkranset af palmetræer, strande og butikker, som man kan fordrive tiden med.

Meloneras har muligvis flere 4- og 5-stjernede hoteller pr. indbygger end nogen andre steder på Gran Canaria. De virker som om, de ligger side om side og prøver at overgå hinandens kvalitet. Et af de bedste er det 5-stjernede Hotel Riu Palace Meloneras Resort, der med sin runde hvide bygning minder om en kage med strittende frosting. Det har en stor og pragtfuld swimmingpool og nogle imponerende blomsterhaver, der har udsigt over det glimtende blå Atlanterhav. Når man kommer ind i lobbyen, så minder det lidt om en tropisk version af Buckingham Palace, og når I sidder og nyder jeres morgenmadsbuffet, så bliv ikke overrasket over kvaliteten og overfloden af de mousserende vine, som bliver serveret. Det ville være overraskende, hvis det bliver meget bedre end det her!

Nogle andre populære hoteller i Meloneras er bl.a. det elegante H10 Playa Meloneras Palace og det stilfulde Lopesan Costa Meloneras Resort. Dit hotel i Meloneras kan bookes med selvforplejning, halvpension eller all-inclusive.

Escapeaway tilbyder et program af nøje udvalgte hoteller på Gran Canaria og du kan læse mere om hotellerne i Meloneras og andre destinationer i søgemaskinen. Har du brug for inspiration til vagt af det rigtige hotel så kan du altid kontakte os, eller læse mere om de forskellige typer af hoteller under hoteltyper i menuen.

>> Se også alt om pakkerejser til Gran Canaria
>> Se også rejser til Tenerife her

>> Læs mere om hoteller

Kort over Meloneras